Eva Logo
verhuizen
27 februari 2019 in Uit & thuis

Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen! #1

Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen! Na negen jaar Zandvoort hebben we een fantastische nieuwe locatie gevonden waar we je samen met je vriendin, zus, oma, nichtje of moeder hartelijk willen verwelkomen! Benieuwd waar we naartoe gaan? Lees dan snel verder!
verhuizen


Weet jij onze tips te ontcijferen? 

De komende twee weken onthullen we steeds een beetje meer. Op drie verschillende data delen we tips die iets vertellen over Eva’s nieuwe, toffe Vriendinnenweekend-locatie. Houd ons in de gaten en laat je donderdag 7 maart verrassen wanneer we het geheim onthullen! Meld je aan voor onze online wekelijkse nieuwsbrief en hoor op 7 maart als eerste waar Eva’s Vriendinnenweekend plaatsvindt en wanneer jij en je vriendinnen een ticket kunnen bemachtigen.  

Tip 1!

Hoe staat het met jouw Hollandse kennis? Vorig jaar reisden we naar Noord-Holland. Deze keer gaan we naar een plek die bekend staat om de visserij. Lees over een aantal dagen een nieuwe tip die je weer een beetje dichterbij de nieuwe locatie brengt!

Benieuwd naar nog een hint? Kijk hier.