Eva Logo
Nationale Complimentendag
28 februari 2019 in Liefde & Relatie

Nationale Complimentendag: tijd voor wat extra liefde

Heb jij ook vaak complimentjes in je hoofd, maar spreek je ze niet zo snel uit? Wat heeft zij een gave broek, wat kan hij goed praten, wat hebben zij prachtige kinderen. Of we het nu spannend vinden of het gewoon vergeten: we geven soms te weinig complimentjes. Vandaag kun je hier verandering in brengen, het is namelijk Nationale Complimentendag.

Het is vandaag Nationale Complimentendag. Hoe fijn is het om te horen dat je het goed doet. Dat je genoeg bent en dat mensen van je houden om wie je bent. Een groot deel van deze bevestiging kun je uit jezelf halen. Je kunt jezelf vertellen dat je trots bent, dapper en moedig. Maar soms zie je het niet meer. Je richt je dan op dingen die niet lukken. Dingen waarin anderen succesvoller lijken te zijn. Je komt in een negatieve spiraal terecht en je kunt jezelf niet meer de bevestiging geven die je nodig hebt. 

Complimenten

Op zo'n moment is het fijn dat er mensen om je heen staan. Jou een hart onder de riem kunnen steken. Of juist wanneer je van een onbekende of uit een onverwachte hoek een compliment ontvangt! 

Dus strooi vandaag -tijdens Nationale Complimentendag-, extra liefde. Vertel je buurvrouw dat ze er goed uitziet. Vertel je man dat je van zijn flauwe grappen houdt. Geef je kind een knuffel en vergeet vooral jezelf niet!

You're doing great!

 

Nationale Complimentendag

Hieronder vind je 3 afbeeldingen met leuke complimentjes die jij naar je vriend /buurvrouw/ tante/ collega kunt sturen! Ze zullen je dankbaar zijn.

Nationale Complimentendag

 

Hoe download je deze complimentjes?

Je kunt de leuke complimentjes hier makkelijk opslaan door op de button te klikken van de afbeelding die jij graag wilt hebben. Klik vervolgens met de rechtermuisknop de afbeelding en kies voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn. Nu kun je strooien met wat extra liefde en complimentjes, bijvoorbeeld door deze te sturen via Whats-App.