Eva Logo
Matthäus Passion
16 april 2019 in Uit & thuis

Zing mee met het grootste koor van Nederland tijdens Matthäus Passion in 2020

Hou jij van zingen en lijkt het je gaaf om mee te doen aan het grootste muzikale stuk óóit geschreven? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor Matthäus Passion 2020!

In 2020 is het 150 jaar geleden dat dit prachtige muzikale paasverhaal te bewonderen was in Rotterdam. Volgend jaar, op Goede Vrijdag, vindt dit evenement weer plaats en wel op een heel bijzondere manier: jij kunt met het grootste koor van Nederland meezingen in een eenmalige tv-special in Rotterdam Ahoy.

Goede Vrijdag

De Matthäus Passion vertelt het lijdens- en sterfverhaal van Jezus volgens het evangelie van Matteüs. Bach componeerde het stuk om Goede Vrijdag dichter bij de mensen te brengen. Normaliter duurt het muzikale stuk zo’n vier uur, maar dit is nu teruggebracht naar 90 minuten. Beleef Goede Vrijdag op een andere manier: met duizenden anderen in Rotterdam. Meld je snel aan want vol=vol!

Kijk voor meer informatie en voor inschrijven op: www.eo.nl/matthausaandemaas​​​​​​​

Lees ook: Eva doet?! 15 leuke ideeën voor vrijwilligerswerk!