Eva Logo
Eva's Vriendinnenweeken
7 maart 2019 in Uit & thuis

De ontknoping: Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen!

Yes, vandaag is het zover: de onthulling van Eva’s Vriendinnenweekend nieuwe locatie! Zien we jou samen met je vriendin, zus, moeder of nichtje straks op deze nieuwe plek?

*Tromgeroffel!* Eva’s Vriendinnenweekend gaat verhuizen naar hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee! Wij zijn er al even geweest en het is een fantastische plek. Tijdens het Vriendinnenweekend is heel het hotel een echte Eva-plek en kun je samen met je vriendin(nen) genieten van heerlijk eten in het restaurant, lekker bijkletsen in de brasserie & pub of even ontspannen in het zwembad of de sauna. Of ga heerlijk uitwaaien op het strand! Veel vrouwen waren al bang dat we een heerlijke strandwandeling zouden moeten missen, maar ook hier kun je tussen het programma door genieten van het strand - hoe fijn is dat!

Wil je Eva’s Vriendinnenweekend niet missen? Meld je nu aan voor onze wekelijkse online nieuwsbrief en lees als eerste wanneer de ticketverkoop start!

Benieuwd waarom we naar deze plek verhuizen en wil je meer informatie over de nieuwe locatie? Lees het hier.