Eva Logo
26 maart 2019 in Liefde & Relatie

Huwelijksaanzoek: samen de lucht in

Tijd voor een beetje romantiek! Een prachtig huwelijksaanzoek door Sander aan Aletta. Zij is jarig, dus nietsvermoedend gaat ze met Sander een mooie parachutesprong maken. Bekijk de video om haar reactie te zien.

Vandaag is Aletta jarig. Dit is een mooie kans voor Sander, haar vriend, om haar eens goed te verassen. Sander werkt op een school waar hij Nederlandse les geeft aan vluchtelingen. Hij vertelt hen vaak over Aletta. Zo ook wat hij vandaag van plan is: een huwelijksaanzoek. Parachutespringen, en daarna Aletta ten huwelijk vragen – romantisch, toch?

"Aletta is mijn leven, daarom deel ik dat in de klas."

 “Het wordt een bijzondere dag., we gaan iets leuks doen voor je verjaardag,” is hoe Sander het beschrijft wanneer hij bij Aletta thuis aankomt. Nattuurlijk vindt ze het een leuke verassing, hoewel stiekem de spanning overheerst.

“Ze heeft super mooie, grote ogen.”

“Dit is echt super vet!,” hoor je wanneer Sander naar beneden vliegt met de parachute, en ook Aletta komt met dezelfde woorden aan. Dan breekt het moment aan van de belangrijkste vraag uit Sander’s leven. Aletta’s reactie zien? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Bekijk hier de video van dit mooie huwelijksaanzoek!

Dit is een fragment uit het EO programma 'Van Harte' dat van januari tot en met mei 2018 te zien was. Het programma is gestopt, maar de programma-items krijgen een mooi plekje op de Eva website.