Eva Logo
Minella
15 maart 2019 in Uit & thuis

Minella is de nieuwe presentator van 'Ik mis je'

Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk is de nieuwe presentator van 'Ik mis je'. Samen met presentator Arjan Lock gaat zij op verschillende begraafplaatsen in Nederland in gesprek met mensen die iemand hebben verloren. "Ik ben dankbaar dat mensen hun verhaal willen delen."

Je eerste opnames voor 'Ik mis je' zitten erop. Hoe was dat?

Minella

Minella: "Ik ging er in alle openheid in. Dat past ook bij mij. Ik was erg benieuwd wat mensen wilden delen over hun verhaal. Ze delen meer dan ik had verwacht, ze vertellen zelfs graag hun verhaal. Over de mensen met wie ik in gesprek ga, heb ik geen vooroordeel; ik mag vragen stellen en alle antwoorden zijn goed."

Wat valt je op als presentator van 'Ik mis je'?

"Het is bijzonder werk om te doen, de dood brengt je terug naar de basiswaarden van het leven. Ik vind het opvallend wat tijd en liefde met een mens in rouw doen. Als een kind sterft, is dat bijvoorbeeld heel anders dan wanneer iemand sterft die een heel leven achter zich heeft."