Eva Logo
20 maart 2019 in Geloof

Podcast 2: Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp

‘Op weg naar vrijheid’. Dit is het thema waarover Michelle van Dusseldorp sprak tijdens Eva’s Studie-tweedaagse op 22 en 23 februari. In deze podcast vind je het tweede seminar, dat in het teken staat van ‘omwegen’.

Omstandigheden, de omgeving, lijden... Allemaal hebben we in ons leven weleens te maken met een ‘omweg’. Om vrij te worden, moeten we daarmee leren omgaan. Maar hoe doen we dat? In een eerder interview met Eva gaf Michelle van Dusseldorp een korte uitleg over dit seminar. “Soms geeft het leven pijnlijke dingen, waar je niet om hebt gevraagd. Vergelijk het maar met een splinter. Dat kan van alles zijn: het lukt je niet om een partner te vinden, je blijft ongewenst kinderloos, je kunt je opleiding niet afmaken. In dit seminar zet ik basisprincipes uit om met zo’n ‘splinter’ om te gaan.” 

Seminars

Michelle deelt haar verhaal in vier seminars die elk een eigen thema hebben: feestmaal, omweg, schaduw en triomftocht. Hieronder vind je de tweede podcast. Iedere week delen we een seminar in onze nieuwsbrief. Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier!

Michelle van Dusseldorp

Is de Soundcloud-player niet zichtbaar? Controleer je cookie-instellingen of klik hier om naar Soundcloud te gaan. Deze podcast kun je ook luisteren via Spotify!

Meer horen? Klik hier om het derde seminar te beluisteren!