Eva Logo
12 maart 2019 in Geloof

Podcast 3: Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp

Michelle van Dusseldorp vertelde tijdens de Studie-tweedaagse over 'Op weg naar Vrijheid'. In deze podcast vind je het derde seminar met als thema: Schaduw.

God beweegt in Zijn aanwezigheid met ons mee. Net zoals Hij met het volk van Israël meeging in een wolkkolom. Durven wij te vertrouwen op God? Durven wij onszelf over te geven aan Zijn zorg? En wat houdt die overgave soms tegen? Michelle: “Grenzen, schuld, schaamte, angst, perfectionisme. Er is zoveel dat ons tegenhoudt om vrijuit te kunnen kiezen. Mensen durven bijvoorbeeld geen nee te zeggen tegen een taak in kerk. Eigenlijk wil je het niet, maar je bent bang dat iemand anders naar je gaat kijken. In dit seminar rekenen we af met al die dingen, om ze over te geven aan God.” 

Seminars

Michelle van Dusseldorp vertelt haar verhaal in vier seminars: feestmaal, omweg, schaduw en triomftocht. Hieronder vind je de derde podcast. Iedere week delen we een seminar in onze nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier!

Is de Soundcloud-player niet zichtbaar? Controleer je coockie-instellingen of klik hier om direct naar Soundcloud te gaan. Deze podcast kun je ook luisteren via Spotify!

Klik hier om naar het vierde seminar te luisteren!