Eva Logo
20 maart 2019 in Geloof

Podcast 4: Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp

Michelle van Dusseldorp vertelde tijdens de Studie-tweedaagse over 'Op weg naar Vrijheid'. In deze podcast vind je het vierde seminar met als thema: Triomftocht.

Waar willen we naartoe? Durven we onze grenzen te verleggen? God wil ons meenemen naar de overkant, zoals Hij de Israëlieten naar de overkant van de rivier leidde. Hoe kunnen wij, samen met God, de overkant bereiken? En hoe kunnen we onze angsten achter ons laten? Een leven in complete vrijheid is volgens Michelle in dit leven een illussie:  "'Leven aan de overkant' is een leven in oprechte verbinding met jezelf, God en de anderen. Op een zo vrij mogelijke manier." 

Seminars

Michelle vertelt haar verhaal in vier seminars: feestmal, omweg, schaduw en triomftocht. Hieronder vind je de vierde podcast. Iedere week delen we een seminar in onze nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan hier!