Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
rouw
26 maart 2019 in Lijf & leven

Puber en rouw: ‘Ik leerde erover te praten’

In de pubertijd verandert er van alles in je leven. Als je dan iemand verliest door de dood, kan dat je leven op z’n kop zetten. Erover praten is moeilijk, maar ook heel belangrijk, weet ‘Frankie’.

Als je als puber iemand verliest waar je veel van houdt, is dat heel heftig. Het kan een enorme klap zijn. ‘Je wordt ineens met een harde kant van de wereld geconfronteerd’, zoals Ruben het verwoordt, die zijn broertje van dertien verloor door zelfdoding.