Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
stagiaires
4 april 2019 in Uit & thuis

Eva is op zoek naar nieuwe stagiaires!

Ben jij op zoek naar de allerleukste en meest inspirerende stageplek? Vanaf september 2019 zoeken we op de Eva-redactie nog een nieuwe productiestagiair(e). Iets voor jou? Bekijk dan onderstaande vacature.

Productiestagiair(e) evenementen

Ben jij zelfstandig, heb je oog voor detail en heb je een hart voor evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Eva-evenementen

Naast ons magazine en onze website organiseert de afdeling Eva diverse evenementen, waaronder Eva’s Kloosterretraite, Eva's Studietweedaagse en Eva’s Vriendinnenweekend.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je onderdeel van het productieteam van verschillende evenementen. Je doet allerlei ondersteunende productionele taken waaronder:

  • Algemene assistentie van producers;
  • beheer agenda en notulen;
  • planningen;
  • uitvoering van programmaonderdelen;
  • creatieve invulling rond het evenement;
  • contacten met diverse interne afdelingen.

Wat zoeken wij in jou?

We zijn op zoek naar een stagiair die sociaal is en zelfstandig taken oppakt. Jij bent oplossingsgericht, hebt een oog voor details en je hebt een hart voor evenementen. Ook heb je een mentaliteit die langer duurt dan van 09.00 tot 17.00 uur. Je werkt flexibel en vind het geen probleem om bij evenementen in het weekend te werken. Daarnaast ben je leergierig en inventief. Je zit in je 3e of 4e jaar van een HBO-opleiding gerelateerd aan de media- en entertainmentbranche. In overleg is het mogelijk je afstudeeropdracht te combineren met deze stage. De focus van de stage ligt op evenementen, maar we verwachten een brede interesse en hands-on mentaliteit om ook te assisteren bij andere disciplines van de afdeling.

Stageperiode

Het gaat om een stage voor 4 tot 5 dagen in de week voor een periode van 10 maanden vanaf september 2019. In overleg zijn andere data eventueel mogelijk.
 

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.


Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV zo snel mogelijk naar Elles Lans ([email protected]) voor de productiestage. Je kunt ook reageren via ons contactformulier. Ook voor meer informatie kun je Elles mailen.

Bekijk hier een sfeerverslag van Suus, onze oud-stagiaire!