Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
Eva's Kloosterretraite
16 april 2019 in Geloof

Eva's Kloosterretraite: God zoeken in de stilte

Bitterheid en verwennerij… Kort na elkaar kreeg het volk van Israël te maken met deze twee ogenschijnlijk tegengestelde thema’s. Het volk raakte verbitterd toen ze in de woestijn waren aanbeland. Hun uittocht leek zinloos, de reis naar vrijheid uitzichtloos. Maar nadat ze verder waren getrokken gaf God juist overvloedig. Is bitterheid een thema in jouw leven? En wil je ontdekken hoe God jou hiervan wil bevrijden en voor jou wil zorgen? Tijdens Eva’s Kloosterretraite komen de thema’s Bitterheid en Verwennerij samen.

Tijdens Eva’s Kloosterretraite op 17 & 18 mei zoeken we Gods aanwezigheid in de stilte. Twee dagen lang is het klooster van de Paulusabdij van de Gemeenschap Chemin Neuf ons thuis.Een prachtige en liefdevolle plek waar je de ruimte hebt om tot jezelf te komen en om in alle rust te leren, te luisteren en te bidden. 

Tijdens vier plenaire samenkomsten leidt Ds. Ron van der Spoel ons door de thema’s Mara en Elim heen: oftewel bitterheid en verwennerij. De worship is in handen van Oden van Salomo. Tussen de samenkomsten door trek je - samen met God - je eigen plan: je kunt heerlijk wandelen in de omgeving van de Abdij, Bijbellezen of schrijven in de tuin en in stilte bidden. Ook de zusters van de gemeenschap zijn aanwezig, zij zullen ons een gevoel van welkom geven en begeleiden bij het zoeken naar God in de stilte. 

Klik hier om te reserveren.