Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo
Proclamatiekaartjes
19 april 2019 in Uit & thuis

Gratis download: Eva's proclamatiekaartjes

In de nieuwste Eva-editie vind je 10 mooie proclamatiekaartjes met Bijbelse waarheden die je over jezelf kunt uitspreken. Ze zijn hier gratis te downloaden. Knip ze uit en bewaar ze als een waardevolle reminder. Of stuur ze naar iemand als mooie bemoediging.
Proclamatiekaartjes

Zo sla je de kaartjes op
Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechter muisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.'


Deze kaartjes zijn afkomstig uit het aprilnummer van Eva. Gratis proefnummer aanvragen? Dat kan hier