Eva Logo
Avondvierdaagse
9 mei 2019 in Lijf & leven

7 presentjes voor de Avondvierdaagse-kanjer

Vier avonden wandelen: de Avondvierdaagse begint weer op verschillende plekken in het land. Al die lopende kanjers verdienen een mooi cadeau, maar wat als je niet wéér die chocolademedaille of bos met snoepbloemen wilt geven? Eva zet de leukste cadeautjes op een rij!

1. Tasje vullen

Altijd leuk en makkelijk om te doen: zoek een leuk cadeautasje en vul ‘m met een paar kleine cadeautjes. Een kleine douchegel, een nagellakje, een stuiterbal, het kan van alles zijn.

Ook kun je ervoor kiezen om het tasje te vullen met gezonde snacks voor na die lange wandeltocht als een soort survivalpakketje. Vul ‘m met een flesje water, een mandarijn of een gezonde mueslireep. (Bron: Pinterest)

2. Zelf gepopte popcorn

Wanneer je zelf popcorn maakt en er geen andere dingen aan toevoegt, is het een stuk gezonder dan wanneer je het in de winkel koopt. Verpak het op een leuke manier met een mooie boodschap voor de wandelaar en je hebt een heerlijk, maar toch gezond cadeautje! (Bron: Jetjes en Jobjes

3. Bak zelf iets gezonds

Het is makkelijk om iets te kopen, maar heb je wat meer tijd, bak dan een energierijke lekkernij. Maak bijvoorbeeld een eigen mueslireep vol noten, zaden en fruit. Mega gezond en heerlijk na die stevige wandeling. Hier vind je het recept

4. Geef de voeten een cadeau

Na vier dagen ploeteren is het tijd om een cadeau speciaal voor de voeten te geven. Vul een doosje met allemaal leuke sokken of koop een kant-en-klare doos. Hoe blij word je van deze kleurige sokken? (Bron: Happy Socks)

5. Woordgrapje

Pinterest staat er vol mee: cadeautjes voor de wandelaar met een woordgrapje. Vaak gaan ze toch gepaard met snoepjes of koekjes. Bij deze geef je echter een jojo met de tekst: JOJO! Goed gelopen!

6. Letterbord

Misschien even op zoek naar een iets kleiner formaat, maar schrijf gelijk met de bijgeleverde letters een leuke quote of bemoediging op het letterbord. Altijd leuk om te krijgen en je kanjer kan er daarna eventueel weer wat anders op zetten. (Bron: Hema)

7. Wandelkampioen

Doe een klein leuk cadeautje in een plasticzakje en hang daar een zelfgemaakt kaartje aan of print één uit van de bovenstaande website. Lief en origineel. (Bron: Bloglovin.com

 

 

Heb jij een (klein)kind, buurmeisje, zusje of neefje dat eindexamen moet doen? Lees hier de 5 talen van de liefde voor eindexamenkandidaten en help hem of haar door deze pittige weken heen!