Eva Logo

Boek Danielle Strickland cadeau bij een Eva jaarabonnement

Word je abonnee van Eva? Dan ontvang je het boek ‘Op weg naar vrijheid’ én een leren wikkelarmband cadeau met de prachtige tekst ‘I am a child of God, no longer a slave to fear’!

Ben jij benieuwd naar het nieuwste boek van Danielle Strickland en lees jij graag Eva Magazine? Neem dan nu een jaarabonnement op Eva – hét christelijke magazine voor vrouwen – en ontvang het boek Op weg naar vrijheid en een leren wikkelarmband met de tekst ‘I am a child of God, no longer a slave to fear’ cadeau.

Danielle Strickland: 'Het is Gods bedoeling dat we vrij zijn en de wereld veranderen'

We hebben allemaal ons eigen verhaal en onze ervaringen, maar het is Gods bedoeling dat we vrij zijn - en de wereld veranderen, schrijft Danielle Strickland. In 17 hoofdstukken behandelt ze, aan de hand van het boek Exodus en de reis die het volk Israël door de woestijn maakte, verschillende aspecten die nodig zijn voor leven in vrijheid. Een radicale boodschap met levensveranderende impact - want er is voor iedereen een weg naar vrijheid!

Onlangs had Eva's hoofdredacteur Minella ook een interview met Danielle Strickland. Danielle zat in de gevangenis toen Jezus in haar leven kwam. Kort daarna kwam Danielle vrij en ging ze op een missiereis. “Ik ontdekte dat God niet alleen mij wilde redden, maar mij ook wilde gebruiken om andere mensen te redden.” 

Beluister hier de podcast!