Eva Logo
8 juni 2019 in Uit & thuis

Checkpoint-dag: het perfecte Vaderdagcadeau

Nog niks voor Vaderdag gescoord? Dan hebben wij iets super tofs voor jou: tickets voor de Checkpoint-dag. Laat je kinderen samen met hun vader een superleuke, avontuurlijke dag beleven.

Overdag is de Checkpoint-dag voor zonen en in de avond is de dag voor de dochters. Er zijn weer ongelofelijk veel activiteiten, waaronder laserbattelen. Jesse van Melle, bekend van Atlethes in Action komt spreken over het thema: 'Als je durft!'. Ook kun je Rachel en het testteam ontmoeten. Te gek cadeautje toch?!   

Locatie & Kosten

De Checkpoint-dag vindt plaats op een geheime locatie in het midden van het land. Via de mail ontvang je aanwijzingen over de locatie. De definitieve bekendmaking van de locatie is een maand voor het event. Houd je mail dus goed in de gaten! De tickets kosten €38,50 per persoon en €2,50 per reservering. 

Lidmaatschap

Om deel te kunnen nemen aan de dag moet iemand uit je gezin lid zijn van de EO. Ben je nog geen lid, dan kun je dat via het reserveringsformulier opgeven. Je betaalt dan het eerste jaar een bedrag van €6,00. Het lidmaatschap is normaal 18 euro per jaar. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.

WEGGEVER!

Je maakt nu kans op twee gratis tickets! Wat moet je doen?

1: Reserveer nu je tickets op eo.nl/checkpointdag
2: Mail vervolgens naar eva@eo.nl waarom jouw man en zoon/dochter dit dagje uit verdienen
3: Leuke tip: bij het invullen van het reserveringsformulier, is er de optie om een waardebon te printen. Zo hoeft jouw zoon of dochter niet aan te komen met lege handen.

Wij kiezen de gelukkige winnaar, die uiteindelijk gratis naar de Checkpoint-dag mag. Let op: je reserveert dus sowieso kaarten, maar kan het aankoopbedrag terugwinnen.

INFO

Datum:
Zaterdag 29 juni 2019 

Tijd:
Jongens: 9.00 tot 15.30, inschrijving start om 8.15
Meiden: 17.00 tot 22.15, inschrijving start om 16.15.

Leeftijd:
Kinderen van 9 t/m 12 jaar

Kosten:
€38,50 per persoon (incl. maaltijd) en €2,50 reserveringskosten per reservering, plus een EO-lidmaatschap van €6,00. Het lidmaatschap is normaal 18 euro per jaar. Een EO-lidmaatschap loopt zonder wederopzegging automatisch door.

Op de hoogte blijven van alle evenementen? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief!

Lees ook: De fraaiste sokken (het ultieme Vaderdagcadeau!)