Eva Logo
5 mei 2019 in Geloof

Eva’s e-cursus Vrij Leven - doe jij met ons mee?

Zet samen met Agnes Huizenga en Minella van Bergeijk nieuwe stappen in vrijheid. Eva’s e-cursus Vrij Leven is een gratis online cursus waarin we in 5 video’s en een mooi werkboek op weg gaan naar vrijheid. Ga jij met ons mee?

Soms zitten gedachten en gevoelens over onszelf, of over wat anderen misschien van ons vinden, ons in de weg om nieuwe dingen te beginnen. Wij hopen dat de vijf praktische lessen van de online videocursus Vrij Leven jou hierin gaan helpen. 

Naast de vijf video’s die we jou toesturen, ontvang je van ons een prachtig werkboek. Hierin vind je bij elke video een passende opdracht, waarmee je het behandelde thema nog persoonlijker kan toepassen. 

Agnes Huizenga: ''Ik was altijd vrij streng voor mezelf. Nu kan ik gewoon genieten van uit eten gaan of leuke kleren voor mezelf kopen. Je mag genieten van het goede wat God geeft.''

Vijf gratis video's

Eva’s e-cursus bestaat uit vijf lessen waarin Agnes & Minella vijf thema’s behandelen die je zullen helpen om vrij te leven. 

  • Les 1 Zelfdiscipline 
  • Les 2 Verantwoordelijkheid nemen
  • Les 3 Goede communicatie
  • Les 4 In waarheid leven 
  • Les 5 Overgave & Inwisselen

Eva’s Vrij Leven e-cursus is een mooie manier om stappen te zetten op weg naar vrijheid. Dit kun je alleen doen, maar de e-cursus is ook prima in groepen te gebruiken. Mooi voor je bijbelstudiegroep, samen met een goede vriendin, je moeder of allerliefste nichtje. Je kunt de e-cursus starten wanneer jij wilt. Je ontvangt de video’s en het werkboek in je mailbox en kunt er dus mee aan de slag op jouw moment. 

Ontvang de vijf video’s en het prachtige werkboek van Eva’s e-cursus Vrij Leven in je mailbox: meld je hier aan en ga met ons mee op weg naar vrijheid!