Eva Logo
Kinga Bán
23 mei 2019 in Uit & thuis

Psalmen-medley van Kinga Bán en haar kinderen

Kinga Bán zong graag psalmen voor haar kinderen. Ook bij het naar bed gaan werd er vaak een psalm gezongen. De kinderen kennen de teksten inmiddels door en door. Samen zingen ze deze medley in een prachtige videoclip.

Reinder, de man van Kinga vertelt: "De psalmen-medley bestaat uit de drie psalmen die Kinga voor haar kinderen zong. Het lied is voor het eerst gezongen tijdens de 'Wat fluistert vandaag' tour. Op deze opname zingen de kinderen hun eigen psalm mee. De medley is een mix van Psalm 16 van 'Psalmen voor nu' (Ik val niet uit zijn hand), Psalm 91 van Sela (Mijn toevlucht) en Psalm 23 van 'Psalmen voor nu' (Uw rust in mijn wereld)."

"Het zijn bijzondere weken geweest en nog steeds, we beginnen te leren wat missen is en wat dat met ons doet," vervolgt Reinder. "Het is iets geks, het missen is het grootst in de allerkleinste dingen... Dat is een mooie zin, maar het is ook echt zo."