Eva Logo
zomertips
27 juni 2019 in Uit & thuis

Eva’s agendatips – zomereditie

Heb jij nog geen plannen voor deze zomer? Eva helpt je met agendatips voor deze zomer. Geen nood als je zomer al wel gevuld is, we hebben ook een aantal mooie tips voor wat later in het jaar.

Verschillende data juli t/m oktober: Trinity Gatherings

Een reeks huis-, tuin- en schuurfeesten VOL ontmoeting, muziek en verbinding waarmee Trinity naar jou toekomt: dat zijn de Trinity Gatherings. Elbert legt het je uit: "We zijn super dankbaar dat we regelmatig voor grote zalen mogen spelen, maar onze kern verliezen we nooit: akoestisch, met weinig poespas, een hemels feestje bouwen! En dat is precies waarom we Gatherings gaan doen: Lokale, kleinschalige oergezellige optredens bij mensen met een grote schuur, tuin of huiskamer in jouw buurt. Avonden vol muziek, verhalen, zang, dans, hapjes, drankjes en ontmoeting.

Klik hier voor informatie en reserveren

20 - 26 juli 2019 - New Wine conferentie

De New Wine Zomerconferentie vindt elk jaar in de zomervakantie plaats. Zo’n vijfduizend christenen uit allerlei kerkelijke stromingen ontmoeten elkaar op het groene Landgoed Velder in het Brabantse Liempde. Het evenement is onderdeel van stichting New Wine Nederland. Dit is een internationale beweging van kerken die ernaar streeft gelovigen aan te moedigen, te inspireren en toe te rusten. Dit om in de kracht van de Geest te laten zien wat de komst van Gods Koninkrijk betekent in de eigen kerk. Het thema is ‘Kingdom people’, mensen van het Koninkrijk. Centraal staat de vraag naar wie jij als christen bent, hoe je je geestelijk leven voedt en waar je voor leeft. Hoofdsprekers zijn de Britse bisschop Graham Tomlin en Miriam Swaffield.

Klik hier voor meer informatie en reserveren

25 juli en 4 augustus 2019 - op pad met de museum- én de natuurgids Klooster ter Apel

Tijdens Kloostersporen krijg je eeninteressante indruk van een van de weinig overgebleven middeleeuwse plattelandskloosters van Noordwest-Europa in Ter Apel. En beleef je de unieke natuur rond het klooster. Begeleid door de museum- en natuurgids, die ingaat op de geschiedenis en de omgeving van het klooster. 

Klik hier voor meer informatie en reserveren

Diverse data juli en augustus 2019 - Reveilweken

Near East Ministry (NEM) organiseert ook komende zomer weer een aantal Reveilweken. Christelijke inspirerende conferenties voor jong en oud met als thema 'Leef!' Er zijn drie Reveilweken, waarvan er twee plaatsvinden op het NEM-centrum en één op de Kroeze Danne in Ambt Delden. Tijdens de Reveilweken van 2019 staat het Johannesevangelie centraal, om te ontdekken dat Jezus ons roept om wakker te worden, ons naar Hem om te keren en Hem te volgen. De dingen van onze tijd los te laten en in Hem te leven.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

15 - 18 augustus 2019: Graceland Festival

Graceland Festival helpt je om op een liefdevolle en kritische manier onderweg te zijn met jezelf, je naaste, de wereld en God. Graceland Festival biedt podium aan prikkelende praters, creëert ruimte voor intieme muzieksets, meeslepende shows, rustgevende meditatie en kleine kunst.  Met o.a, a Treehouse Wait, Matthijn Buwalda, David Heek en Michelle David & The Gospel Sessions. Het vierdaagse zomerfestival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. 

Klik hier voor meer informatie en reserveren

15 september 2019 - Buitenfestival Boomkroonpad

Een heerlijke dag in de natuur met activiteiten voor jong en oud. Tijdens het Buitenfestival bij Buitencentrum Boomkroonpad zijn er verschillende demonstraties en kraampjes met o.a. streekproducten en kunst. Kinderen kunnen broodjes bakken, vlinder- en nestkastjes timmeren, boomklimmen en houten schijfjes zagen. Tijdens het festival bezoek je het Boomkroonpad tegen gereduceerd tarief!

Klik hier voor meer informatie

20 september t/m 25 oktober 2019 - Elisa Mannah

Elise Mannah slaat in haar nieuwe solo theatervoorstelling haar vleugels uit en onderzoekt hoe ver vrijheid reiken kan en mag. Op de haar typerende, ontwapenende wijze neemt ze ons mee op haar vlucht langs nieuwe kleinkunstige liedjes, verhalen en anekdotes vol herkenning en diepgang waarbij ongeremd lachen en soms eentraan wegpinken altijd dicht bij elkaar liggen. Elise strijkt in het najaar van 2019 vast ook neer in een theater bij jou in de buurt; weet je welkom en laat je verrassen! 

Klik hier voor meer informatie en reserveren

Eva evenementen

Alle Eva-evenementen vind je hier.

 

Willeke gaat op vakantie met mensen met een verstandelijke beperking.