Eva Logo
3 juni 2019 in Podcasts

Eva's Kloosterretraite met Ron van der Spoel over Mara en Elim: podcast #3

Ron van der Spoel vertelde tijdens Eva's Kloosterretraite over woestijnperiodes in ons leven, en over de zoektocht naar een oase van rust, vrede en liefde in die woestijn. Luister zijn derde toespraak hier terug!

Tijdens Eva's Kloosterretraite stonden we speciaal stil bij twee plaatsen die het Joodse volk tegenkwam op hun weg naar het Beloofde Land: Mara en Elim. De derde toespraak gaat over Elim. 

Eerder sprak Ron over de woestijnperiodes in ons leven. In deze podcast leg hij uit hoe wij een keuze hebben in iedere ‘Mara’in ons leven. God wil samen met jou dwars door de woestijn heengaan. Dit kan gepaard gaan met pijn, verdriet of boosheid. “Maar,” vertelt Ron, “bij Mara, in het lijden, leer en ontdek je dingen over God en over jezelf, die je nergens anders leren kunt. Vertrouw jij God ook bij Mara?”

Luister hier ook de eerste of de tweede podcast.