Eva Logo
22 augustus 2019 in Liefde & Relatie

Ontvang de nieuwe CD van Sela bij een jaarabonnement!

Ben jij al lid van Eva? Nee? Word abonnee van de Eva en ontvang de nieuwste cd van Sela ‘Thuis’ en een prachtig wikkelarmbandje.

Sela CD: Thuis

In januari was Sela als band te gast bij de gemeenschap Chemin Neuf, waar ook Eva's Kloosterretraite plaats vond. In de kapel van de Sint Paulusabdij hangt een afbeelding van het bekende schilderij van Rembrandt van Rijn ‘De terugkeer van de verloren zoon’. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. “Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.”

Het thema 'thuis' loopt als een lijn door de nieuwe liederen. Ze gaan over bij God horen, wegdwalen, weer thuiskomen. Sela hoopt dat je kunt genieten van de zekerheid te mogen ‘zijn’, zonder dat er iets van je wordt verlangd. Je bent thuis.

No Longer Slaves

Nieuwsgierig naar de CD, maar ben je nog niet om? Naast de CD 'Thuis' ontvang je ook een mooie armband die past bij Eva's jaarthema 'Op weg naar vrijheid'. De tekst op de armband is een mooie herinnering aan de vrijheid die we mogen hebben als christenen: I'm no longer a slave to fear, I am a child of God!