Eva Logo
21 november 2019 in Podcasts

Eva's vriendinnenweekend 2019: de podcasts

Tijdens Eva's Vriendinnenweekend 2019 sprak Wim Grandia over het verhaal van de verloren zoon. Je kunt alle vier de toespraken nu terugluisteren als podcast!

Welkom Thuis

Verloren dochters

Dankzij Jezus mogen we deze grote God nog altijd ontmoeten. Door Hem heeft Hij laten zien dat Hij er voor ons is, dat we iedere dag mogen thuiskomen bij Hem. Door Jezus zijn we vrij! Jezus zelf vertelde hierover ook in de gelijkenis van de verloren zoon. Het verhaal van de jongen die zich na een ommelandse reis realiseerde dat hij alleen maar terug naar zijn vader kon. Al was hij er nog zo slecht aan toe, zijn vader onthaalde hem met blijdschap en zei in alles: welkom thuis!

Psalm 34:9

Tijdens Eva’s Vriendinnenweekend willen we ook thuiskomen en onze vrijheid markeren! We willen met heel veel vrouwen de vrijheid proeven en ervan genieten dat we mogen schuilen bij God. Misschien ben je het afgelopen jaar wel met ons mee geweest op reis en heb je bewust dingen achter je gelaten die jou in je vrijheid belemmerden? Of misschien kom je nog altijd achter dat dingen jou in de weg staan. Hoe dan ook mogen we bij de Hemelse Vader thuiskomen en ons als verloren dochters warm onthaald weten. Daarom willen we doen wat Psalm 34:9 aanraadt: Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt.

De Eva's Vriendinnenweekend 2019 podcast!

Beluister ze via Soundcloud Itunes of Spotify.

Aflevering 1: De verloren dochter

Soundcloud | Itunes | Spotify

Aflevering 2: De oudste dochter

Soundcloud | Itunes | Spotify

Aflevering 3: Thuiskomen bij de Vader

Soundcloud | Itunes | Spotify

Aflevering 4: Thuisblijven

Soundcloud | Itunes | Spotify