Eva Logo
Wim Grandia
17 november 2019 in Podcasts

Podcast: Wim Grandia over de verloren dochter

Tijdens Eva's Vriendinnenweekend 2019 sprak Wim Grandia over het thema 'Welkom Thuis' aan de hand van de gelijkenis van de verloren zoon. Luister hier naar zijn eerste toespraak!

Het thema van Eva's Vriendinnenweekend 2019

Verloren dochters

Dankzij Jezus mogen we deze grote God nog altijd ontmoeten. Door Hem heeft Hij laten zien dat Hij er voor ons is, dat we iedere dag mogen thuiskomen bij Hem. Door Jezus zijn we vrij! Jezus zelf vertelde hierover ook in de gelijkenis van de verloren zoon. Het verhaal van de jongen die zich na een ommelandse reis realiseerde dat hij alleen maar terug naar zijn vader kon. Al was hij er nog zo slecht aan toe, zijn vader onthaalde hem met blijdschap en zei in alles: welkom thuis!

Psalm 34:9

Tijdens Eva’s Vriendinnenweekend willen we ook thuiskomen en onze vrijheid markeren! We willen met heel veel vrouwen de vrijheid proeven en ervan genieten dat we mogen schuilen bij God. Misschien ben je het afgelopen jaar wel met ons mee geweest op reis en heb je bewust dingen achter je gelaten die jou in je vrijheid belemmerden? Of misschien kom je nog altijd achter dat dingen jou in de weg staan. Hoe dan ook mogen we bij de Hemelse Vader thuiskomen en ons als verloren dochters warm onthaald weten. Daarom willen we doen wat Psalm 34:9 aanraadt: Proef en geniet de goedheid van de Heer, gelukkig de mens die bij Hem schuilt.

Luister hieronder naar de eerste toespraak van Wim Grandia!

Wim Grandia: de verloren dochter

Tijdens het Vriendinnenweekend keken we een video van Minella meets Ben Ketting. Klik hier om dat hele interview te beluisteren!

Foto: Willem-Jan de Bruin