Eva Logo
Dagje uit kerstvakantie
10 december 2019 in Opvoeding en gezin

Dagje uit in de kerstvakantie: Première van Seven Worlds, One Planet

Met het hele gezin op wereldreis in de kerstvakantie? Kom dan op vrijdag 3 januari naar de première van de allernieuwse BBC-serie: Seven Worlds, One Planet. Speciaal voor EO-leden!

De première is een bijzondere ervaring door de combinatie van groot beeld, het beste geluid en luxe bioscoopstoelen. De muziek is geschreven door niemand minder dan meestercomponist Hans Zimmer. Episch genoeg om kippenvel van te krijgen. De presentatie is in handen van EO-presentator Anne-Mar Zwart. Eco-moeder, zwerfafvalraper en wereldverbeteraar Theanne Boer geeft tips voor een (donker)groen leven. Bestel je tickets hier!

Over Seven Worlds, One Planet

Reis mee met deze fenomenale tocht door de zeven continenten van onze wereld. Een adembenemend avontuur rond de zeven werelden waarvan je dacht dat je die kende. Laat je verrassen door het onverwachte. Bewonder de iconische landschappen. Sta versteld van spectaculaire dieren in het wild. En kijk je ogen uit.

De serie laat de zeven werelden van onze planeet vanuit een unieke invalshoek zien. Elk met hun eigen natuur, dieren en klimaat. Ontdek het weelderige Zuid-Amerika, reusachtige Azië en het drukke Europa. Laat je meeslepen in het verhaal als het ware karakter van het geïsoleerde Australië, extreme Noord-Amerika, bevroren Antarctica en hete Afrika worden onthuld. De serie biedt de adembenemende landschappen en natuurdrama’s die je verwacht, maar deelt ook de minder bekende verhalen die elk continent speciaal maken. Je ziet het allemaal tijdens de première van de nieuwste BBC-serie ‘Seven Worlds, One Planet’.

Praktisch

Datum: vrijdag 3 januari van 10.00 uur – 12.30 uur
Locatie: Bioscoop Hartlooper Complex in Utrecht
Kijkwijzer: vanaf 6 jaar
Kosten: 5 euro per persoon. Kinderen van 6 t\m 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Let op: De première is exclusief voor EO leden. Per lid is het mogelijk om 1 introducee mee te nemen die (nog) geen lid is.