Eva Logo
Kerstconcerten
6 december 2019 in Uit & thuis

De mooiste christelijke kerstconcerten en -voorstellingen

Nu Sinterklaas aan zijn terugreis naar Spanje is begonnen, staat kerst weer voor de deur. Een tijd waarin je veel samen kunt zijn met je familie, maar ook met God. Hoe mooi is het dan om samen een bijzonder kerstconcert te bezoeken? Daarom hebben wij de mooiste christelijke kerstconcerten en -voorstellingen voor jou op een rijtje gezet.

Reyer en Lars Gerfen | Adventstour 2019

Gospelartiesten Reyer en Lars Gerfen gaan opnieuw samen het land in met een gloednieuw programma, met een bijbehorende EP. De titel van de tour en de EP is ‘Regen op ons’. Naast ‘Regen op ons’ bevat de EP nog vier andere Adventsliederen, waaronder een lied dat samen met Matthijn Buwalda is geschreven. Ze touren door heel het land: bekijk hier of ze ook bij jou in de buurt komen!

Kerstconcert Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon speelt in Eva’s muzikale theatervoorstelling, maar ze geeft ook een avondvullend kerstconcert dit jaar! Samen met haar band laat Pearl je prachtige kerstnummers horen. Ook zal ze nummers zingen van de cd ‘Het Licht Komt Eraan’. Het concert is op 12 december in Werkendam. Hier kun je meer lezen over haar concert.

Trinity | Kerststallentour 2019

Trinity geeft dit jaar weer een aantal sfeervolle kerstconcerten. De concerten van Trinity zijn altijd een feestje en deze tour is daar het bewijs van. De mannen van Trinity nemen je deze decembermaand mee op reis naar Kerst met de derde editie van de Trinity Kerststallentour. Ze trekken langs overdekte manege-rijhallen om samen met jou, chocolademelk en glühwein op een nieuwe en verdiepende manier kerst te vieren. Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar, dus kijk snel of er nog tickets zijn in jouw omgeving.

Kerstevent Wandeltheater

Hou je meer van de buitenlucht? Dan is het Kerstevent wandeltheater misschien wat voor jou. Het is een bijzondere theaterwandeling door de karaktaristieke steegjes in het mooie, oude centrum van Harderwijk. In 2,5 uur wandel je door een vernieuwende vertolking van kerstverhaal. Een gids begeleidt je vanuit de Herberg, op een reis van het verleden naar het heden én er wordt je een blik in de toekomst geboden. Ruim 250 spelers zullen je op een bijzondere wijze het kerstverhaal laten meemaken. Bekijk hier meer informatie over het Wandeltheater. 

The Choir Company | Kersttour met repertoire Tom Parker

Samen met The Choir Company presenteert Events For Christ een derde kersttour met het repertoire van Tom Parker. The Choir Company tourt in de aanloop naar kerst door het land met het geliefde werk van de beroemde componist. Zijn ‘Young Messiah’ is erg populair en door het grote succes van vorig jaar wordt deze tour nu herhaald. Kijk hier of er nog kaarten bij jou in de buurt beschikbaar zijn.

Graham Kendrick | Shine the Light of Christmas Tour

Als je zin hebt in een bemoedigende aanbiddingsavond is dit misschien wel wat voor jou. Kerst vieren in een bijzondere sfeer, meegenomen in aanbidding door Graham Kendrick, een bekende en gerespecteerde aanbiddingsleider. Samen met twee fijne vocal-groepen deelt hij het podium en leidt hij in een bijzondere aanbidding. Graham is onder andere bekend van het lied ‘The Servant King’ (‘Hij Kwam Bij Ons Heel Gewoon’). Bekijk hier meer informatie over deze aanbiddingsavond.

LEV | Mensen van Vrede

Vorig jaar bracht LEV hun eerste, goed ontvangen, kerstalbum uit: ‘Wat een geweldige nacht. Hiermee trokken ze door het land. En we hebben geluk, want dat doen ze dit jaar weer. Met een nieuw verhaal: Mensen van Vrede. Wij mogen mensen van vrede zijn voor de mensen om ons heen. Tijdens de avonden staat dit thema centraal. Lees hier meer over hun tour.

 

Lees verder over het nieuwe kerstlied van LEV: 'Haal maar adem'