Eva Logo
Eva zoekt stagiaires stagiaire stage stageplek
20 december 2019 in Uit & thuis

Eva zoekt nieuwe stagiairs!

Met ingang van februari 2020 is de Eva-redactie weer op zoek naar nieuwe stagiaires! Ben jij een praktische producer? Bekijk hier de vacature.

Productiestagiaire evenementen (36 uur p/w)

Ben jij zelfstandig, heb je oog voor detail en heb je een hart voor evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Over Eva:

Eva is het crossmediale concept van de EO speciaal voor vrouwen. Naast het blad is Eva online actief op social media. Daarnaast organiseert de afdeling Eva diverse evenementen, waaronder Eva’s Studie-tweedaagse en Eva’s Vriendinnenweekend.
 

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ben je onderdeel van het productieteam van verschillende evenementen. Je voert allerlei ondersteunende productionele taken uit waaronder:

  • Algemene assistentie van producers;
  • beheer agenda en notulen;
  • planningen;
  • uitvoering van programmaonderdelen;
  • creatieve invulling rond het evenement;
  • contacten met diverse interne afdelingen.
     

Wat zoeken wij in jou?

We zijn op zoek naar een stagiair die sociaal is en zelfstandig taken oppakt. Jij bent oplossingsgericht, hebt oog voor detail en je hebt een hart voor evenementen. Daarnaast sta je niet alleen 'aan' van 09.00 tot 17.00 uur. Je werkt flexibel en vindt het geen probleem om bij evenementen in het weekend te werken. Daarnaast ben je leergierig en inventief. Je zit in je 3e of 4e jaar van een HBO-opleiding gerelateerd aan de media- en entertainmentbranche. In overleg is het mogelijk je afstudeeropdracht te combineren met deze stage. De focus van de stage ligt op evenementen, maar we verwachten een brede interesse en hands-on mentaliteit om ook te assisteren bij andere disciplines van de afdeling.

Reageren?

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar Elles Lans ([email protected]). Of reageer via het online sollicitatieformulier. Ook voor meer informatie kun je Elles mailen.

 

Nog even praktisch:

Stageperiode

Het gaat om een stage voor 4 tot 5 dagen in de week voor een periode van 5 maanden vanaf februari 2020. In overleg zijn andere data eventueel mogelijk.

Stagevergoeding

€ 250,- per maand op basis van 36 uur per week.