Eva Logo
EO gesprekskaarten
19 december 2019 in Uit & thuis

EO gesprekskaarten om dieper het gesprek aan te gaan

De EO heeft gesprekskaarten laten maken die je kunt gebruiken om met elkaar dieper het gesprek aan te gaan. Gebruik de kaarten bijvoorbeeld tijdens speciale momenten, zoals tijdens een kerstdiner of een paasbrunch.

EO gesprekskaarten

Op die gesprekskaarten staan vragen die je elkaar kunt stellen. Denk aan vragen als: 'Wat wil jij God vragen?' of 'Bestaat toeval of ligt alles vast?' En 'Is armoede echt te bestrijden?' Vragen waar je samen over kunt nadenken. Vragen over het geloof en het leven. Je kunt de kaarten bijvoorbeeld onder elk bord leggen tijdens het kerstdiner, een paasbrunch of gebruiken tijdens een middagje met je vriendinnen en vrienden.

Als je gelooft in echte gesprekken

De Evangelische Omroep deelt verhalen van mensen die echte gesprekken voeren over het leven. Inspirerende gesprekken die de mens bewegen om in liefde met elkaar te leven. EO-projectleider Margreet Kramer: “Onze nieuwe campagne heet ‘Als je gelooft in echte gesprekken’. Vandaar dat we gesprekskaartjes hebben ontwikkeld. Zodat we met elkaar in gesprek gaan over dingen die ertoe doen, want dat is ons doel.”

Wil je ook het gesprek aangaan?

Klik dan verder op bestel de EO gesprekskaarten. We wensen jou mooie gesprekken toe en waardevolle nieuwe inzichten.