Eva Logo
20 december 2019 in Uit & thuis

Oliebollen voor het goede doel!

Oudejaarsdag komt weer dichterbij! En wat is nou een Oudejaarsdag zonder oliebollen? Op Facebook vroegen we aan jullie wie er voor het goede doel ging bakken. Daar kwamen heel veel reacties op! We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Wil je ook graag oliebollen voor het goede doel kopen? Kijk dan snel of jouw dorp of stad er ook bij staat! Wanneer er geen bestelformulier of e-mailadres vermeld staat, kan je gewoon langs komen om oliebollen te halen.

Asperen 

Waar: Heukelumseweg 4 in Asperen
Wanneer: tussen 10:00 en 14:00 uur op 28 december
Goede doel:  Met de opbrengst kunnen zij nog meer liefde uitdelen van Jezus. Dit doen we door outreaches te organiseren, door praktisch te helpen, door bidden en vooral in alles waarin we ons laten leiden door de Heilige Geest. De roeping is op de moment de roma mensen in Roemenie, maar ook dichtbij huis.

Bestellen kan hier

Hilversum

Waar: De Jumbo aan de Larenseweg in Hilversum.
Wanneer: 21, 28, 29, 30 en 31 december. Tussen 30 en 31 december bakken zij de hele nacht door. Meer vrijwilligers zijn altijd welkom!
Goede doel: International Justice Mission, meer informatie vind je hier.

Zwolle

Waar: Rieteweg 12, 8041 AK Zwolle
Wanneer: 29 december
Goede doel: New Day Impact

Alblasserdam

Waar: Evangelische gemeente Jozua, Ampèrestraat 4 2952 AA Alblasserdam
Wanneer: 29 december na de dienst
Goede doel: Muskathlon op de filipijnen

Sneek

Waar: Smitstraat 8 in Sneek 
Wanneer: 29 december 
Goede doel: Het doel van de Outreach is twee ledig namelijk mensen bekent maken met Jezus en fysiek helpen waar nodig. Anderzijds mensen die meegaan onderwijzen en laten oefenen om actieve volgers van de Heer te worden en te gaan doen wat hij zegt in de bijbel. 

Van 14 tot 21 februari gaan ze naar LiepajaIn in Letland. Daar zijn drie kerken betrokken met allemaal het zelfde doel namelijk Jezus zichtbaar maken.

Bestellen kan via outreachletlandegs@hotmail.com. Voor uitzonderingen worden ze thuis bezorgd binnen een straal van 10 km rond Sneek.

Verder lezen: op oudjaarsavond 2015 staat Belinda’s wereld op zijn kop. Haar man raakt zwaargewond. Lees hier haar verhaal.