Eva Logo
The Bowery Eva
24 maart 2020 in Uit & thuis

Bekijk het speciale concert van The Bowery en Eva

De mannen van The Bowery gaven vrijdag 27 maart een concert vanuit het AllArt Theater in Hilversum en jij kan dat concert bekijken!

The Bowery zou in samenwerking met Eva twee huiskamerconcerten geven bij Eva-lezeressen thuis. Helaas kon dat feest niet doorgaan vanwege het corona-virus. 'Wat kunnen we nu wel betekenen?' vroegen de muzikale mannen zich af. Samen kwamen ze op het idee om alsnog een concert te geven zonder publiek in de zaal, maar met enthousiaste toekijkers vanuit huis. Via een livestream konden mensen meekijken via Facebook.

In het AllArt Theater in Hilversum zongen zij liederen die hoop bieden in deze onzekere tijd. En wat was het een succes. Vanuit verschillende hoeken van het land kregen we te horen dat er live meegekeken werd. Rokus en Ramon wisten harten te raken met hun liederen waar je soms stil van werd. Heb je het gemist? Je kunt het concert in de video hierboven terugzien. 

Lees ook het interview The Bowery: ‘Er is altijd wel iemand die jou op het licht kan wijzen’