Eva Logo
moederdag, downloads
6 mei 2020 in Liefde & Relatie

Downloads: de liefste kaartjes voor je moeder

Moederdag, de dag waarop we onze moeders verwennen met ontbijt op bed en heel veel cadeautjes. De dag waarop we extra stil staan bij onze moeders. Speciaal voor deze dag heeft Eva zes lieve kaartjes ontworpen.

Mis jij je moeder extra veel op Moederdag? Voor jou hebben we een speciaal kaartje met de tekst 'Wie je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt' om te laten weten dat je in gedachten bij haar bent.

Moederdagactie

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Geef haar dan een Eva jaarabonnement cadeau. En speciaal voor jou als Eva abonnee ontvang jij dan een prachtige poster van Dagelijkse Broodkruimels.

Eva heeft een kaartje ontworpen die je bij deze Moederdagactie kan geven.

Hoe download je de kaartjes?

Je kunt de afbeeldingen makkelijk opslaan door er met je rechtermuisknop op te klikken. Kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te tikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf tevoorschijn.

moederdag, downloads
moederdag, downloads
moederdag, downloads
moederdag, downloads
moederdag, downloads
moederdag, downloads