Eva Logo
Annemarie haakt
20 mei 2020 in DIY

Gratis haakpatroon voor een mooi etui!

In Eva #4 keken we binnen bij Annemarie Huijser, en zagen we het mooiste haakwerk voorbij komen. Annemarie deelt graag een van haar patronen met jou: namelijk die van een handig etui. Ga jij het maken?
Haakpatroon voor Etui
Foto: Annemarie Huijser

 

Etuitjes voor Compassion

De social media volgers van Annemarie van Studio Hip en Stip haken etuitjes voor kinderen op de Filipijnen. In oktober gaat haar man daar naartoe met Compassion. Ze heeft er al een heleboel verzameld, maar ook jij kunt helpen! Stuur het gehaakte etuitje (gebruik het patroon wat je op deze pagina vindt) voor 15 september 2020 naar: Studio Hip en Stip- Oude Lijnbaan 2- 2951 AJ Alblasserdam. Meer informatie over de actie van Annemarie vind je hier!

 

Headerfoto: Jeannine Rijsdijk