Eva Logo
UK Blessings
10 mei 2020 in Geloof

Prachtige uitvoering van 'Blessings'

Meer dan vijfenzestig kerken en stromingen uit het Verenigd Koninkrijk zijn online samengekomen. Het resultaat is een prachtige uitvoering van het lied 'Blessings'. De video werd vorige week onder de naam 'UK Blessings' gepost op YouTube als een bemoediging voor iedereen in het Verenigd Koninkrijk. En daarbuiten.

De kerken zingen niet alleen een zegen, schrijven ze onder de video, ze willen elke dag een praktische zegen zijn. Veel van de kerken die aan de video meewerken, hebben tijdens de coronacrisis onder andere geholpen met het leveren van meer dan 400.000 maaltijden aan kwetsbaren. 'Onze gebouwen zijn misschien gesloten, maar de kerk leeft!', schrijven ze. Daar kunnen we alleen maar 'amen!' op zeggen.

Laat je bemoedigen door de prachtige video van UK Blessings