Eva Logo
Herbruikbare mondkapjes
15 oktober 2020 in Uit & thuis

De leukste herbruikbare mondkapjes

Afgelopen week kregen we het te horen bij de persconferentie. Ook bij ons worden mondkapjes verplicht. Tijd om toch maar even aandacht te besteden aan een modieus model. En als het even kan, ook nog duurzaam. Op en top voorbereid voor in het OV, op straat of tijdens het winkelen. Wij zetten de leukste en hipste mondkapjes voor jou op een rijtje!
Glitter mondkapje van My Jewellery

Bling bling - Glitter mondkapje van My Jewellery

Hoe kerst-coronaproof ben je met dit mondkapje? Gemaakt van 65% polyamide, 25% polyester, 10% lurex en de voering is van 100% katoen. Inclusief een filter voor dit ideale bordeaux, paarse mondkapje!

Bekijk het mondkapje hier!

Happy Things mondkapje van Coveryourself

Vrolijk - Happy Things mondkapje van Coveryourself

Houd jij wel van een printje? Dan zit je met dit mondkapje goed! Hij is gemaakt van 100% katoen en heeft een comfortabele pasvorm. Met de draadstoppers aan de achterkant kun je het kapje precies goed afstellen. In het mondkapje zit een verwissel- en wasbaar filter. Trendy!

Bekijk het mondkapje hier!

Kattenmondkapje van About You

Miauw - Kattenmondkapje van About You

Let op..! Alleen voor kattenliefhebbers. Eerlijk is eerlijk, dit is tof en bestaat voor 97% uit katoen. Dus wasbaar! Misschien niet je eerste optie om te dragen naar je sollicitatiegesprek, maar for real, ze moeten toch zien waar je interesses liggen. Wat ons betreft, echt een aanrader!

Bekijk het mondkapje hier!

Verstelbaar mondkapje van Bouffante

Flower power - Verstelbaar mondkapje van Bouffante

Altijd pas! De elastische band zorgt ervoor dat het mondkapje goed blijft zitten. Er zit een filteroptie in, extra hygiënisch dus. De achterkant is verstelbaar en zeg nou zelf, deze print kan je niet weerstaan, toch? Past perfect bij je herfstoutfit!

Bekijk het mondkapje hier!

Tip: op deze site zijn zoveel meer leuke mondkapjes te vinden.

Vochtwerende mondkapjes bij Aarden

Comfy - Vochtwerende mondkapjes bij Aarden

Deze kleurrijke mondkapjes zijn gemaakt van 60% gerecycled materiaal en aan het eind van de levensduur is het mondkapje volledig recyclebaar! Dit model zit ook nog eens lekker door de ruime luchtdoorlatendheid. Uitstekend bruikbaar voor een lange dag!

Bekijk het mondkapje hier!

Panterprint mondkapje van Lucardi

Beestachtig - Panterprint mondkapje van Lucardi

Hou je van een beetje opvallen? Dan is dit echt iets voor jou. Het mondmasker heeft aan de binnenkant plek voor een filter en is wasbaar. Super hip.

Bekijk het mondkapje hier!

Boro Meekrap mondkapjes

Familieverpakking - Boro Meekrap mondkapjes

Een super duurzaam mondkapje, gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd katoen, gekleurd met indigo-inkt en ze zien er ook nog creatief uit. Deze mondkapjes zijn ook in pakketten te koop voor de hele familie. Matching!

Bekijk het mondkapje hier!

Transparant mondkapje

Smile - Transparant mondkapje

Gelukkig, er bestaan ook mondkapjes waar we de glimlach wel kunnen zien! Ideaal als je in openbare ruimtes werkt. Deze mondkapjes kun je meerdere keren gebruiken. De elastiekjes kun je gemakkelijk afstellen zodat je kapje altijd past. Blijven lachen.

Bekijk het mondkapje hier!

Spatshop mondkapje

Handgemaakt - Spatshop mondkapje

100% katoen en gemaakt door lokale ateliers. En hoe stijlvol is deze beige ribstof? Prachtig om te matchen met jouw modieuze outfit (en ze zijn er in meerdere stoffen). Deze handgemaakte mondkapjes hebben een vegan eco-leder label. Voor je kind is er een matchy mondkapje.

Bekijk het mondkapje hier!

Het perfecte mondkapje gevonden? 

Lees ook: Eva's handgeltest: smetteloos of smeerboel?