Eva Logo
Eva's EveryBody Happy-Week
13 februari 2021 in Everybody Happy

Doe mee met Eva's EveryBody Happy-Week

Onze gezondheid houdt ons bezig – meer dan ooit zelfs. Daarom organiseren wij vanaf zondag 14 februari Eva’s EveryBody Happy-Week waarin we zeven dagen lang extra aandacht geven aan lichaam en geest. Met elke dag een opdracht om je geest, ziel en lichaam te verkwikken. Van ‘spread the love’ op Valentijnsdag tot een podcast met je happy place of ‘lui’ sporten vanaf je bank met Arie Boomsma. Doe je mee?

Zo doe je mee

Eva's EveryBody Happy-Week bestaat uit zeven opdrachten en start op 14 februari. Op de dag van de liefde willen we jou uitdagen om jezelf of een ander te verrassen met een brief vol woorden vanuit je hart. Klik hier voor de eerste opdracht. Onderaan elke opdracht kun je weer doorklikken voor de volgende opdracht.

Veel plezier en ontspanning gewenst!