Eva Logo
12 augustus 2021 in Uit & thuis

Hier kijken wij naar uit op Graceland Festival

Zin in een uitje? Op 20 en 21 augustus kun je genieten van Graceland Festival. Laat je prikkelen door kunst, muziek en sprekers. Zo ga je op ontdekkingsreis met jezelf, de ander en God! De EO is dit jaar hoofdsponsor van Graceland festival, en Eva neemt alvast een kijkje in het programma.

The Bowery

The Bowery ken je ondertussen misschien wel van één van onze Eva-evenementen. De artiesten schreven speciaal voor Eva het lied ‘Travel Light’ en wij zijn natuurlijk nog altijd fan. The Bowery maakt pure muziek over het echte leven, inclusief rauw randje. Zaterdag om 21.00 uur

TimZingt

Timzingt is naast hondstrouwe echtgenoot, vader van vier, docent op het VO en huisvader, in de tussentijd cabaretier. En dat doet 'ie al best lang. Al meer dan 20 jaar doet Tim aan cabaret en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot de nar van Christelijk Nederland. Vrijdag & zaterdag om 22.00 uur.

Het Kinderdorp

Ga je naar Graceland Festival met kinderen? Het kinderdorp is een fijne plek waar kinderen kunnen spelen en zich ook kunnen vermaken met programma voor kinderen van de basisschoolleeftijd. Ook voor kinderen van 0-4 jaar is er plek. Vrijdag & zaterdag 10:00 - 12.30 uur en van 14.30 - 17.00 uur.

Typhoon

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert; Typhoon raakt je in je ziel en laat je bewegen van klein en intiem tot een energetisch spektakel. Vrijdag 19.00 uur

Workshop Joodse feesten

Vier samen de Joodse hoogtijdagen die in september op de kalender staan. Beleef de traditie en muziek van Joods Nieuwjaar (Rosh Hashana) en Grote Verzoendag (Jom Kippoer). Singersongwriter Nani zingt in het Ladino (de oude taal van de Sefardische Joden) en presentatrice Esther Porcelijn geeft uitleg over de tradities. Vrijdag om 15.00 uur

Tem je innerlijke criticus met Hade Wouters

‘Je bent niet goed genoeg, je pakt het weer verkeerd aan. Je zal nooit wat bereiken en je ziet er alweer slecht uit.’ Het zijn dingen die je nooit tegen iemand anders zou zeggen, maar misschien wel elke dag tegen jezelf. En soms besef je het niet eens (meer). In deze sessie pel je de laagjes af waar deze criticus uit opgebouwd is. Een sessie met gesprek en creativiteit door Hade Wouters - Deep Democracy facilitator en trainer. Zaterdag om 13.00 uur

The Lounge – voor je tiener

Is jouw tiener tussen tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan kan hij/zij terecht bij The Lounge! The Lounge is the place to be voor goede gesprekken, samen lachen, muziek maken en lol trappen. Ook in The Lounge kunnen tieners genieten van een tof programma. Vrijdag & zaterdag 10.30 - 02.00 uur

Holy Hits podcast

Matthijn Buwalda, Bert Bos en Martine ten Klooster verhuizen de podcaststudio eenmalig naar Zeewolde. Op 21 augustus nemen ze LIVE op Graceland Festival een aflevering van de podcast 'Holy Hits' op. Dé podcast over muziek en zingeving. Zaterdag 15.00 uur

Shirma Rouse

Shirma Tamara Rouse, mag toch wel de Dutch Queen of Soul genoemd worden. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Zaterdag 23.00 uur

De laatste updates én nog veel meer leuke programma-onderdelen vind je op de website van Graceland.

Lees ook het interview met Graceland directeur Gerda van Veen

Foto: Graceland Festival 2019, Pim de Weerd