Eva Logo
24 oktober 2021 in Geloof

Gratis Download | 6 x Bekende Bijbelteksten uit de NBV21

Speciaal voor jou heeft Eva 6 mooie Bijbelteksten op een rijtje gezet, allemaal uit de NBV21. Bekende teksten, in een nieuw jasje! Download ze gratis, bijvoorbeeld als achtergrond van je mobieltje.

Hoe download je de afbeeldingen?

Je kunt de vernieuwde bekende Bijbelteksten makkelijk opslaan door op de button te klikken van de afbeelding die jij graag wilt hebben. Klik vervolgens met de rechtermuisknop de afbeelding en kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn.

Bekijk ook deze mooie achtergronden met Bijbelteksten over kracht.