Eva Logo
Adventstekst
28 november 2021 in Geloof

Gratis Download | Mooie Adventsteksten

Speciaal voor jou heeft Eva 6 mooie Adventsteksten op een rijtje gezet, allemaal uit de NBV21. Bekende en krachtige teksten, in een nieuw jasje! Download ze gratis, bijvoorbeeld als achtergrond van je mobieltje.

Hoe download je de afbeeldingen?

Je kunt de Adventsteksten makkelijk opslaan door op de button te klikken van de afbeelding die jij graag wilt hebben. Klik vervolgens met de rechtermuisknop de afbeelding en kies vervolgens voor de optie 'opslaan als.' Bekijk je deze pagina via je mobiel? Dan kun je de afbeeldingen opslaan door op een afbeelding te klikken en even vast te houden. De optie 'opslaan' komt als het goed is vanzelf te voorschijn.

Adventstekst
Adventstekst
Adventstekst

Bekijk ook deze achtergronden met 6 bekende Bijbelteksten uit de NBV21