Eva Logo

Als je verdwaalt - Eva

Over het boek Als je verdwaalt

Als je verdwaalt Marianne Witvliet

Vanaf 27 november gaan we aan de slag met Als je verdwaalt van Marianne Witvliet. Een psychologische roman over een jonge vrouw die na de dood van haar vader de draad van haar leven weer probeert op te pakken.

Na de dood van haar vader en de daaropvolgende verhuizing heeft Jip het gevoel dat ze langzamerhand de grip op haar leven verliest. Eenzaam trekt ze zich terug in de natuur, op zoek naar troost. Ze maakt kennis met een tuinman, bij wie ze iets van de veiligheid en het zelfvertrouwen terugvindt dat haar vader haar gaf. Dan komt Juda op haar pad. Hij begrijpt haar, maar brengt haar ook compleet in verwarring. Toch moeten ze samen vechten voor de plek waaraan ze hun hart verloren hebben.

Meepraten over dit boek of gewoon nieuwsgierig naar de ervaringen van andere lezeressen? Word dan lid van onze Facebookgroep Eva Leest. We vinden het heel leuk om wat van je te horen.

Komende tijd zullen we lezersvragen delen op deze pagina zodat je nog eens goed kunt nadenken over het verhaal en de personages.