Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

Eva's LadiesNight 2018

Een gezellig filmavondje met wat extra’s: dat is Eva’s Ladiesnight! Kom op donderdag 15 februari naar bioscoop CineMec in Ede. We kijken deze avond de indrukwekkende film 'Denial'.

Over Denial

De film Denial vertelt het bizarre verhaal van historicus Deborah Lipstadt. Zij wordt door David Irving, een man die ontkent dat de Holocaust een historisch feit is, beschuldigd van smaad. In de film zie je de strijd en worsteling van Deborah die met behulp van een team van advocaten moet bewijzen dat de Holocaust heeft plaatsgevonden. Een meeslepend drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

(Denial, NEEMA Media, Brandaan Films)

Eva's LadiesNight in het kort

Film: Denial

Datum: 15 februari 2018

Locatie: Cinemec, Laan der Verenigde Naties 150, Ede

Kosten: €20,50 p.p. (exclusief €2,50 reserveringskosten; maximaal twee personen per reservering) Als je Eva-abonnee bent ontvang je €4,- korting en betaal je dus €16,50. Je mag een introducee voor deze kortingsprijs meenemen.

Parkeren: Voor € 4,50 kun je parkeren bij Cinemec, dit kan contant of met pin worden betaald.

 

Tijden programma


Deur open: 18.15 uur
Start film: 19.30 uur
Einde avond: 22.00 uur

Bekijk de trailer

Trailer 'Denial'

Trailer 'Denial'

Reserveren

Reserveren voor Eva's LadiesNight is vanaf nu mogelijk via het aanmeldformulier.

Annuleren

Let op: annuleren is bij dit evenement niet mogelijk.

Rolstoelplekken

Er zijn enkele rolstoelplekken beschikbaar in de zaal. Als je zo'n plek nodig hebt, moet je hiervoor moeten uiterlijk 2 weken van tevoren mailen naar [email protected] De bevestigingsmail met reserveringsgegevens dient hierbij meegestuurd te worden.

Reviews

Gezellig: "je zit er met vriendinnen en er is een goede sfeer"

Verbondenheid: "je zit met z'n allen dezelfde film te kijken, je leest hetzelfde tijdschrift en je bent allemaal christen. Dat vond ik echt bijzonder"

Indrukwekkend: "zowel de film als de hoeveelheid vrouwen"

Tijdens Eva's LadiesNight ontvang je...

  • Koffie of thee met wat lekkers
  • Filmvragen waarover je naderhand met elkaar kunt doorpraten
  • Drankje ter afsluiting
  • Presentje van Eva