Eva Logo

Wat kun je verwachten? 

Vrijdagmiddag 18 februari kun je vanaf 12.00 uur inchecken (kamer gereed vanaf 15.00 uur) en word je onder ontvangen door hoofdredacteur Griëtte Vonck en redactieleden. Vanaf 18.00 uur kun je optioneel gebruikmaken van het zeer gevarieerde Eva-dinerbuffet. Bij je reservering kun je hiervoor vrijdag- en zaterdagavond boeken. 

’s Avonds wordt een van de hotelzalen omgetoverd tot een Eva-bioscoop en kun je met een bakje popcorn genieten van een toffe film. 
 

Zaterdagmorgen 19 februari ben je vanaf 7.30 -10.30 uur welkom bij Eva’s uitgebreide ontbijtbuffet met verse warme broodjes, vers fruit, zuivel en warme en koude dranken. De rest van de zaterdag kun je zelf invullen. Inspiratie nodig? De Eva-jubileumtas zit vol leuke ideeën. 

's Middags ben je van harte welkom bij het ‘Eva-theemoment met snoeperijen’. In de gezellig lounge van het hotel kun je genieten van verschillende soorten thee en lekkernijen. De mannen van The Bowery komen de feestvreugde verhogen door ’s middags een mini-concert te geven, waarbij ze o.a. liedjes van hun tweede studio album Mountains & Valleys ten gehore zullen brengen. 

Vanaf 18.00 uur kun je weer gebruikmaken van het gevarieerde Eva-dinerbuffet. Nog geen gelegenheid gehad om de Eva-film te kijken? Ook vanavond kun je op twee tijden in de Eva-bioscoop terecht. 
 

Zondagmorgen 20 februari start je opnieuw met Eva’s uitgebreide ontbijtbuffet. Daarna ben je van harte welkom bij de verschillende kerken die Egmond aan Zee rijk is. Je kunt er ook voor kiezen om de dag te beginnen met een podcast van verschillende sprekers die eerder op een Eva-evenement gesproken hebben. 

Een uitgebreide strandwandeling hoort natuurlijk bij dit weekendje weg. Ga mee met de exclusieve natuurontdekkingstocht*, maak een fietstocht in het Noord-Hollandse Duinreservaat of een bezoekje aan de witte vuurtoren J.C.K. Speijck. Deze ‘oude jongen’ markeert de rijke historie van Egmond aan Zee, evenals de authentieke vissershuisjes of de middeleeuwse Sint-Adelbertabdij. Nonnen, monniken, vissers, Spanjaarden en de heren van Egmond – ze lieten hier allemaal hun sporen na en dat ontdek je wanneer je door de oeroude straatjes van deze knusse kustplaats dwaalt. 

*Wil je je aanmelden voor de natuurontdekkingstocht? Stuur een mail naar eva@eo.nl. De kosten voor de tocht bedragen € 4,75 p.p. en kan je ter plekke betalen. De exacte tijd van de excursie wordt nog bepaald en is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen.