Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva op reis door Israël

Op 4 oktober 2018 gaan we op rondreis door Israël! In het voetspoor van bijbelse vrouwen. Deze reis is inmiddels volgeboekt.

In oktober 2018 gaan we op reis naar Israël! Een prachtige 9-daagse reis o.l.v. Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk waarbij we de reis starten in Jeruzalem en eindigen in Tiberias. We brengen onder andere een bezoek aan Jeruzalem, Massada, Dode Zee en Nazareth waar we Bijbelse vrouwen 'ontmoeten' zoals Maria, de vrouw van Lot, Eva, Deborah, Mirjam, de Samaritaanse vrouw en Esther. We willen leren van het leven van deze vrouwen uit de Bijbel door plaatsen te bezoeken waar ze zijn geweest of stil te staan op een plek die hun verhaal vertelt. Vanzelfsprekend nemen we ook deel aan een heel aantal leuke activiteiten zoals fietsen in de Hula Vallei en relaxen in de warmwaterbronnen Hamat Gadar Hot springs en we ontmoeten lokale vrouwen.

Volgeboekt

Deze reis is volgeboekt, het is niet meer mogelijk om te reserveren. Via deze link kun je nog wel het programma bekijken. 

In het kort

Periode: 4 – 12 oktober 2018
Aantal deelnemers: +/- 100 vrouwen
Reissom p.p. : €1.599,00
Reisleiding: o.a. Eva's hoofdredacteur Minella van Bergeijk
Aanmelden: via eo.nl/ledenreizen 

Onder voorbehoud van programmawijzigingen en onvoorziene prijsverhogingen.