Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva op reis door Suriname - Eva

In februari/maart 2020 gaan we op rondreis door Suriname! Ga je mee?

Als afsluiting van ons jaarthema ‘Op weg naar vrijheid’ organiseert Eva een bijzondere reis naar… Suriname! De reis vindt plaats van 28 februari tot en met 9 maart 2020. Ga je met ons mee?

Met een groep van ongeveer 60 vrouwen gaan we op reis naar een land waar vrijheid door de eeuwen een belangrijke – en kwetsbare – rol heeft gespeeld. Een land van suiker-, koffie- en cacaoplantages, die een pijnlijk stempel hebben gedrukt op de historie en de levens van de mensen nu. Met welke vrijheids-issues hebben de bewoners van dit land te maken gehad, en wat kunnen we van hen leren?

Tijdens de reis vormen podcasts van het nieuwe boek Op weg naar vrijheid van Daniëlle Strickland een rode draad. Zangeres Pearl Jozefzoon zal met ons mee op reis gaan voor muzikale begeleiding. 

Reserveren

Wil je meer weten over het programma en/of wil je reserveren?

Kijk hier. 

In het kort

Periode: 28 februari - 9 maart 2020
Aantal deelnemers: +/- 60 vrouwen
Prijs: 2699,-
Aanmelden: via eo.nl/ledenreizen