Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Amazing Grace Event

Met Trinity en de brassband van het Leger Des Heils

Eva's Amazing Grace Event Trinity

Op 22 november trappen we het nieuwe jaarthema van Eva, De Weg naar Vrijheid, af met Eva's Amazing Grace Event. De EO-kapel in Hilversum is het decor voor een heerlijke zangavond. Met elkaar gaan we aan de slag om het ultieme vrijheidslied 'Amazing Grace' op geheel eigen wijze ter gehore te brengen. Dan doen we onder de bezielende leiding van Johan, Elbert, Niek en Bert van Trinity, die een zangworkshop zullen geven. Daarnaast beloven ze ons een mini-concert.

Dus hou jij van zingen? Kom dan 22 november naar Hilversum. Je wordt muzikaal onthaald, in warme en winterse sferen. We sluiten de avond af met wat lekkers en warme chocolademelk. Het belooft een onvergetelijke avond te worden onder leiding van Trinity, die wordt begeleid door de brassband van het Leger des Heils. Klik hier om te reserveren.

 

Praktische informatie:

Wanneer: donderdag 22 november 2018

Tijd: 19.30 - 22.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur met koffie/thee en iets lekkers

Waar: EO-kapel, Oude Amersfoortseweg 79 in Hilversum

Kosten: € 23,50*. Eva-abonnees ontvangen een eenmalige korting van € 5 op hun reservering.

Women only: dit Eva-evenement is exclusief voor vrouwen!

*excl. 2,50 reserveringskosten per reservering

Let op: annuleren is bij dit evenement niet mogelijk. 

Tijdens dit evenement worden er beelden gemaakt door een cameraploeg. Het kan dus zijn dat je in beeld komt.