Eva Logo

Eva's online tweedehands markt!

Evamarkt

Fijn! Je kledingkast is opgeruimd. Maar misschien is je capsule nog niet compleet & wil je deze graag aanvullen. Of misschien heb je nu een berg kleding liggen waar je afscheid van wilt nemen. 

Goed nieuws: Op 18 & 19 september kun je lekker shoppen én verkopen op de online #EvaMarkt. Heerlijk vanuit je luie stoel. Ook kun je afscheid nemen van die kledingstukken die al een tijd ongedragen in de kast hangen. Deel ze op je socials met de #EvaMarkt. Een overzicht met alle (openbare) berichten met deze # vind je hier.

Verkopen op de #EvaMarkt doe je zo...

De #EvaMarkt vind plaats via social media. Betalingen en verzenden regel je zelf met de Eva-vrouw die jouw item koopt of aan wie je verkoopt.

Via Instagram 

Plaats je foto’s op jouw openbare profiel of in een speciaal aangemaakt verkoopaccount. Gebruik in de beschrijving van je berichten altijd de #EvaMarkt. Check @evaredactieshop voor een voorbeeldje (of shop onze kleding)!

Via Facebook 

Dit deel jouw foto en verdere info met #evamarkt & tag @eoeva in een openbaar bericht op jouw eigen facebookpagina. Je kunt ook naar onze Facebookpagina gaan en daar een bericht plaatsen.

Via het formulier op onze website 

Zit jij niet op social media, maar verkoop je wel jouw kleding via bijvoorbeeld Marktplaats, Vinted, of United Wardrobe? Zorg dan dat je kledingstuk klaarstaat op een van deze websites. Een foto & link naar jouw Marktplaat/Vinted/UnitedWardrobe kun je plaatsen op onze #EvaMarkt -wall.

Wil je graag een overzicht zien van alle #evamarkt – producten? Deze kun je op 19 & 20 september hier vinden.

Tips voor je productbeschrijving:

Maak goede foto’s van jouw kledingstukken/schoenen die je wilt verkopen. Het kan handig zijn om de volgende zaken in je beschrijving te vermelden.

  • #EvaMarkt

  • Welke maat/ afmetingen? 

  • Heb je een vraagprijs of wil je dat mensen bieden?

  • Info over verzenden & verzendkosten 

  • Heb je liever dat het opgehaald wordt? Vermeld dit + je woonplaats.

  • Hoe gaat de betaling? (via een tikkie, overmaken?) 

  • In welke staat verkeert het kledingstuk?

Meedoen aan de #EvaMarkt doe je op eigen risico.