Eva Logo

Artiesten

Dwight Dissels

“Dit wordt de tweede keer dat ik met Eva samenwerk, ik vond het bij Eva’s Zomerfestival zo tof om honderden christelijke vrouwen bij elkaar te zien. Vrouwen zijn echt ander publiek: iedereen zingt, klapt en danst mee! Het is voor artiesten heel leuk om te horen wat een optreden met het publiek heeft gedaan, en dames spreken je toch sneller aan om te vertellen wat hen raakte of wat ze mooi vonden. Dat maakt het extra leuk.”

G-Roots

Jennefer Zichem: “Met G-Roots hebben we in 2019 meegedaan aan Eva’s muzikale theatervoorstelling Amazing Grace, dat was hartstikke leuk! Tijdens Eva’s groots jubileumfeest zijn we opnieuw van plan om iedereen even ‘op te liften’ en vrouwen wat mee te geven. Als ik één vrouw mocht kiezen die ik zou willen meenemen, dan zou het mijn moeder zijn. Ik gun haar echt een avond waarin ze lekker kan genieten en ontspannen en waaruit ze iets kan meenemen voor de komende tijd. Dat hopen we te brengen op dit jubileumfeest!”

Remko Harms

“Op mijn zestiende las ik op vakantie altijd de Eva van mijn moeder. Om nu de samenwerking aan te gaan voor het Eva-jubileumconcert is alsof de cirkel weer rond is. Het vrouwenpubliek ben ik nog wel gewend van mijn tijd bij LA The Voices. De groepsband die er dan ontstaat, zorgt ervoor dat niemand zich schaamt, omdat je met allemaal vriendinnen bent. Het gaat een feestje worden!”