Icon--npo Icon--EO Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Eva Logo

EVA'S PRAYER COURSE - Aanmelden

Welkom!

Wat mooi dat je de Prayer Course gaat doen! We wensen je veel zegen toe.

Vul je emailadres in onder het kopje 'Meld je aan voor de Prayer Course'. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname. En de laatste nieuwsbrief met de informatie.

Daarna ontvang je maandelijks (eind februari, maart, april, mei, juni en augustus(!)) een nieuwsbrief  met daarin een link naar de video en het begeleidende materiaal waarmee je aan de slag kunt. Daarnaast delen we inspirerende en creatieve extra's van Eva!

Ontdek je de Eva Prayer Course pas later, dan is dat geen probleem. Alle materiaal blijft beschikbaar, dus je kunt ook later nog van start gaan. Via het afleveringenoverzicht, vind je alle video's en info.

Het materiaal van de Prayer Course is afkomstig van Alpha Nederland. Zij stellen dit kosteloos beschikbaar voor de lezeressen van Eva.

Naar aanleiding van je deelname aan de Prayer Course zal Alpha je eenmalig benaderen via de mail.

Gods zegen toegewenst!

Het Eva-team

Meld je aan voor de prayercourse

Meld je aan!

eva

Gebed verplaatst onze aandacht

van het probleem naar de kracht,

van de bezorgdheid naar de Almachtige

- Corrie ten Boom -