Eva Logo

Eva's studie-tweedaagse 'Licht Leven' met Michelle van Dusseldorp - Programma

Michelle van Dusseldorp

Tijdens Eva’s studie-tweedaagse 2020 neemt psychologe Michelle van Dusseldorp ons in vier seminars mee naar Licht Leven (twee seminars per dag). We starten beide ochtenden om 10.00 uur met gebed en een kort worshipmoment. De worship staat beide dagen o.l.v. de band LEV. Na een bijbellezing uit de brief van Paulus aan de Efeziërs ,zal Michelle per seminar een de vier sleutels voor een Licht Leven toelichten: Focus, Kracht, Dankbaarheid en Verzoening. Tussen de seminars door is er een pauze. De dagen sluiten we af door opnieuw samen te zingen. Rond 16.30 uur zijn de dagen afgelopen.

VRIJDAG 21 FEBRUARI

09:00 - Inloop met koffie en thee
10:00 - Opening en worship
10:30 - Seminar 1
12:00 - Worship en afsluiting ochtend
12.20 - Lunch
13:30 - Worship en start middag
13.50 - Seminar 2
15.30 - Vragen aan Michelle                           
16:00 - Worship
16.30 - Afsluiting

ZATERDAG 22 FEBRUARI

09:00 - Inloop met koffie en thee
10:00 - Opening en worship
10:30 - Seminar 3
12:00 - Worship en afsluiting ochtend
12.20 - Lunch
13:30 - Worship en start middag
14.10 - Seminar 4
15.40 - Vragen aan Michelle                           
16:10 - Worship
16.30 - Afsluiting

Seminar 1 | Focus

Herken je ook dat je zo vast kunt zitten in jezelf, in patronen of de omstandigheden waarin je leeft? Of dat je iedere keer weer terugkeert naar oude pijn? Jezus geeft ons een nieuw perspectief. Hij leert ons scherp kijken naar wat onze prioriteiten zijn en wat dit betekent voor de dingen die we meemaken. Een seminar over geestelijke en psychische vernieuwing door een verlichte blik.

Seminar 2 - Kracht

Het besef van onze kwetsbaarheid kan ons soms overvallen. Jezus belooft om ons in onze kwetsbaarheid te versterken. Hij is bij ons en Zijn kracht is overweldigend groot. Maar hoe werkt deze samenwerking met God? Wat betekent het om afhankelijk te zijn van God en welke rol speel jij daarin? 

Seminar 3 - Dankbaarheid

Licht Leven klinkt tegenstrijdig als je leven pittig is. En toch is het mogelijk. Hoe doe je dat, leven in dankbaarheid met en door je Schepper? En is het te trainen?

Seminar 4 - Verzoening

Gods nieuwe perspectief voor ons leven maakt het makkelijker om ons te verzoenen met de pijn en zonden die we hebben doorgemaakt. Hij is onze vrede. Een seminar met handvatten voor herstel van een relatie met God, jezelf en de mensen om je heen.

Pauze

Tijdens de pauzes kun je gezellig shoppen bij verschillende stands of iets te eten halen bij de verschillende foodtrucks en cateringpunten.