Eva Logo

Eva's studie-tweedaagse 'Licht Leven' met Michelle van Dusseldorp - Stands

Shoppen tijdens Eva's Studietweedaagse

Deze stands kun je vinden tijdens Eva's Studietweedaagse 2020. Laat je inspireren of koop iets leuks voor jezelf of je vriendin!

Bijbel-In

Wij, Hinke en Miranda, heten jullie van harte welkom bij onze uitgebreide boekenstand. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste boeken en DVD / CD’s. Wij zijn te vinden in de hal van de Basiliek tijdens Eva's Studietweedagse!

Stichting Vietnam

Ja, stichting Vietnam Nederland is er weer bij. Met de nieuwe zomercollectie! Met uw aankoop steunt u uzelf met een prachtig product, en de vervolgde kerk in Vietnam.

Optidee

Kom naar de stand van optidee & bewonder de nieuwste voorjaarscollectie 2020! Bij boeking van een afspraak of gratis workshop 'Gezond slapen' ontvangt u deze dag een gratis goodybag met Optidee producten t.w.v. € 20 euro en een € 20,- waardebon!

Door Liefde en Touch of Aroma by Lucie

Kom en geniet bij de kraam van Door Liefde en Touch of Aroma by Lucie. Daar ontdek je hoe prachtige geschenken uit de natuur je dagelijks kunnen ondersteunen. Geniet van een handmassage met wilde sinaasappel of lavendel olie. Maak je eigen essentiële olie roller om meer te ontspannen, voor betere focus, meer energie of om vrijer te ademen. Kies een mooi sieraad met essentiële olie, plan een workshop en boek een aroma massage met korting.

By Paris

By Paris: Sjaals en Sierraden. Alles is met de hand gemaakt!

Dagelijkse Broodkruimels

DagelijkseBroodkruimels wil je uitdagen om ècht te Leven, zoals je bedoeld bent en wil je hierbij helpen groeien, verbinden en delen. Dit doen we door o.a. producten aan te bieden waarmee jij in je geloof kunt groeien en ook anderen kunt bemoedigen. Zoals onze kaarten, minikaartjes, armbanden, textielposters en sleutelhangers, die je op de stand op de Evastudietweedaagse kunt terug vinden. Foto: Willem-Jan de Bruin

Red een Kind

Kom naar onze stand voor de allerleukste artikelen uit onze kringloopwinkel.  Neem meteen onze gratis goodie bag mee met een gebedsboekje, het magazine Grootbrengen, placemats en een heerlijk Indiaas recept met een ingrediënt naar keuze. Tevens informeren wij je graag hoe we kinderen en families in zeven jaar blijvend uit armoede laten groeien. Word tijdens Eva's Studie-tweedaagse kindsponsor bij Red een Kind en ontvang de nieuwe CD ‘Dansen in de regen’ van LEV gratis! Foto: Marjan van der Lingen

IJM

Ook in 2020 steunt Eva’s goede doel het werk van IJM in de strijd tegen slavernij. Dit jaar onder andere door het meedoen aan de Mudraise die op 27 juni in Biddinghuizen wordt georganiseerd. Doe jij met Eva mee aan IJM's MudRaise? Op IJM’s stand tijdens de studietweedaagse kun je al je vragen stellen en je natuurlijk direct aanmelden!

High Tea voor Siriz

Siriz is de specialist bij onbedoelde zwangerschap: we helpen vrouwen in nood en bieden aanstaande moeders een goede start en veilige basis. Speciaal voor deze vrouwen organiseert Siriz een landelijke high tea, waar we jou van harte voor uitnodigen. Tijdens de Eva's Studietweedaagse vind je ons in de hal met een kleine proeverij om alvast in de stemming te komen.

Charis Bible College

25 jaar geleden heeft Andrew Wommack Charis Bible College opgericht om getrouwe mannen en vrouwen toe te rusten door bijbelse kennis over te brengen en hen te trainen in de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade. Inmiddels heeft Charis 65 locaties wereldwijd, waarvan een in Nederland, en zijn er bijna 7,500 studenten afgestudeerd.

Huis van Belle stand

Huis van Belle

Bij de stand van Huis van Belle wacht een verrassing op jou! Ontvang een gratis Belle Magazine en shop meteen wat leuke goodies voor jezelf of één van de meiden in jouw omgeving. Huis van Belle zet zich in om tienermeiden te versterken in hun identiteit en relatie met God. Jij bent daarin onmisbaar. Bouw je mee?! huisvanbelle.nl

Move Your Mountain

Move Your Mountain

Move Your Mountain wil jou als vrouw: UITDAGEN, INSPIREREN, OPBOUWEN en laten ervaren dat je meer power in huis hebt dan je nu denkt. Dus gaan we vier dagen met vrouwen op stap, de bergen in om stoere outdoor-activiteiten te doen en ruimte te maken voor geestelijke groei. Een nieuw zicht op je geloof, op je geestelijk welzijn, op je functioneren. Daarnaast verkoopt Move Your Mountain mooie armbanden om met de opbrengst een vrouwenproject te ondersteunen van het Leger des Heils.

Adaja stand

Adaja

Een uniek sieraad bij de stand van Adája. Kies uit meer dan 100 verschillende bedels met christelijke symboliek en allerlei diverse kleuren en materialen als leren armbanden, elastiek en rvs kettingen. Ook hebben we een breed aanbod van kant & klare sieraden als tekstkettingen en oorbellen. Met uw aankoop ondersteunen wij vrouwen die uit de prostitutie zijn gestapt. Onze sieraden worden fairmade gemaakt. Voor inspiratie kunt u alvast kijken op de website www.adaja.nl.

LEV

De band LEV zal ons dit weekend meenemen in aanbidding, in de kenmerkende LEV-stijl: verfrissend en toch vertrouwd. Tip! Deze maand verschijnt hun nieuwe album 'Dansen in de regen', en ze zullen alvast een voorproefje laten horen. Als dat smaakt naar meer, dan is de voorjaarstour van deze prachtige band een absolute aanrader. En de band heeft een mooie actie bedacht! Tijdens de studietweedaagse kun je kaartjes voor de concerten reserveren met 15% korting! Bij de stand van LEV is het nieuwe album te koop, evenals setjes mooie ansichtkaarten met teksten uit de liederen van LEV. 

Na het shoppen (of ervoor) heb je vast zin om iets lekkers te eten. Neem vast een kijkje bij de Foodtrucks die aanwezig zijn tijdens Eva's Studietweedaagse.