Eva Logo

Eva's studie-tweedaagse 'Licht Leven' met Michelle van Dusseldorp - Veelgestelde vragen

Algemeen 

Voor wie wordt de studie-tweedaagse georganiseerd? 

De Eva-events worden georganiseerd voor vrouwen vanaf 18 jaar. Het is dus niet de bedoeling dat je je man en/of kind(eren) meeneemt. 

Ik geef borstvoeding, wat dan? 

Een baby, hoe lief ook, kan bij andere vrouwen voor overlast zorgen. Op de locatie regelen wij een kolfruimte en een koeling voor je, zodat je je baby thuis kunt laten en rustig kunt kolven. Mocht je hier gebruik van willen maken, stuur dan een email naar [email protected] 

Kan ik met een groep komen of is het event gericht op individuen? 

Dat mag je zelf bepalen. Eva’s studie-tweedaagse is voor iedereen. Je kunt gezellig met een vriendin of een groep komen, maar ook alleen ben je van harte welkom. 

 

Reserveren 

Hoe kan ik reserveren? 

Je kunt je toegangsbewijs reserveren via deze pagina. Je kunt per persoon 1 ticket boeken. Als je met een groep komt, moet je dus voor ieder groepslid apart reserveren. Dit kan één persoon doen, maar wij raden aan dat ieder groepslid haar eigen ticket reserveert, dan ben je zelf verantwoordelijk voor je reservering en o.a. ook voor het invullen van je bankgegevens, e.d. 

De evenementen van Eva zijn exclusief voor onze abonnees, dus elke deelnemer moet Eva-abonnee zijn of worden om een kaartje te reserveren. Lees meer hierover bij ‘Waarom is het verplicht, dat elk deelnemer persoonlijk Eva-abonnee is?’ 

Kan ik ook voor 1 dag reserveren? 

Nee, dit is helaas niet mogelijk. De naam zegt het al; studie-tweedaagse ;-). We verdiepen wij ons in twee dagen in het thema ‘Licht Leven’. Het programma is verdeeld over deze twee dagen en door maar 1 dag bij te wonen, mis je een gedeelte van het thema en de verdieping.  

Kan ik mijn reservering nog annuleren of wijzigen? 

Het is niet mogelijk om je reservering nog te wijzigen of te annuleren. Als je toch niet kunt komen, kun je zelf je ticket doorverkopen. De wijziging kan niet officieel verwerkt worden door de EO, doorverkopen is dus je eigen verantwoordelijkheid.  Wij raden wel aan om een e-mail te sturen naar [email protected]. Zo zijn wij wel op de hoogte van de wisseling.  

Als ik ziek word, kan iemand dan mijn plaats overnemen? 

Wij kunnen je reservering niet voor je wijzigen. Als je (op het laatste moment) ziek wordt, kan je proberen om het toegangsbewijs onderling door te verkopen. De wijziging kan niet officieel verwerkt worden door de EO, doorverkopen is dus je eigen verantwoordelijkheid. Als er iemand anders komt dan degene die gereserveerd heeft, dan raden wij het aan om een e-mail te sturen naar [email protected]. Zo zijn wij ook op de hoogte van de wisseling.  

 

Kosten en betalen 

Wat zijn de kosten voor het toegangsbewijs? 

Voor deelname aan de studie-tweedaagse bestel je een toegangsbewijs (e-ticket) a € 95,-. Dit is exclusief € 2,50 reserveringskosten.  Bij aankomst ontvang je een polsbandje. Hiermee heb je toegang tot het hele programma én1 kopje koffie of thee in de ochtenden. 

Wat zijn de kosten voor de hele studie-tweedaagse?  

Naast de kosten voor het toegangsbewijs (€ 95,- + 2,50 reserveringskosten) komen nog kosten voor eten en drinken (mag je ook zelf meenemen) en eventuele kosten voor je overnachting. Als je wilt overnachten in de buurt, moet je dit zelf regelen. De kosten die je hiervoor maakt zijn voor je eigen rekening. Onze tip is om zo snel mogelijk te boeken, want dan zijn de prijzen nog gunstig. Kijk bij de vraag ‘hoe zit het met slapen’ voor meer informatie.  

Wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven? 

Je kunt de afschrijving rond 20 november 2019 verwachten. Mocht je na die datum je kaartje pas gekocht hebben, dan vindt de afschrijving binnen twee weken plaats. 

 

Ticket 

Wat krijg ik voor mijn toegangsbewijs? 

De toegang tot de Basiliek en het volledige programma van Eva’s studie-tweedaagse. Het eerste kopje koffie of thee op beide ochtenden krijg je ook van ons. 

Wanneer krijg ik een ontvangstbevestiging?  

Na het bevestigen van je reservering, meldt de website automatisch dat je reservering is ontvangen en dat je binnen enkele minuten via e-mail een mailbevestiging krijgt. Deze mailbevestiging is het bewijs van je definitieve reservering. Je kunt eventueel voordat je het scherm weg klikt een foto maken van de reservering, maar je krijgt deze ook per e-mail. In de mailbevestiging staat je reserveringsnummer.  

Heb je na een uur nog geen mailbevestiging ontvangen, controleer dan je spambox of de map ‘ongewenste mail’. Vind je de mail ook daar niet, maak dan geen nieuwe reservering, maar mail ons via [email protected]. Wij sturen dan een mailbevestiging naar je toe. 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn toegangsbewijs? 

Je ontvangt je toegangsbewijs (e-ticket) ongeveer twee weken voor de studie-tweedaagse per e-mail. Heb je het toegangsbewijs een week voor het event nog niet ontvangen, controleer dan je spambox of de map ‘ongewenste mail’. Kijk bij ‘wat moet ik doen als ik geen toegangsbewijs heb ontvangen’ als je geen e-ticket hebt ontvangen.  

Vergeet niet je toegangsbewijs geprint  mee te nemen naar de studie-tweedaagse.  
Bij aankomst lever je je e-ticket in en ontvang je een polsbandje. Dat wordt op verschillende momenten gecontroleerd, dus zorg ervoor dat dit bandje beide dagen zichtbaar draagt om je pols. Dus niet aan je jas of tas. 

Wat moet ik doen als ik geen toegangsbewijs heb ontvangen?  

Heb je een week voor het event nog geen e-mail met je ticket ontvangen? Stuur dan een e-mail met je reserveringsgegevens (reserveringsnummer, je naam, adresgegevens en mailadres) naar: [email protected]. Deze gegevens vind je in je ontvangstbevestiging die je na je reservering per e-mail hebt gekregen.  

Kan ik me opgeven voor de wachtlijst? 

Als Eva’s studie tweedaagse is volgeboekt, dan kun je je opgeven voor de wachtlijst. Zodra er plaatsen zijn vrijgekomen, ontvang je hiervan bericht. We kunnen geen informatie geven op welke plaats je op de wachtlijst staat. Bellen of mailen vergroot de kans dat je in aanmerking komt voor opengevallen plaatsen niet. 

 

Programma & Locatie  

Welke data en tijden zijn belangrijk om te weten? 

De studie-tweedaagse vindt plaats op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari 2020. Beide ochtenden ben je welkom vanaf 09.00 uur. Het programma start om 10.00 uur en is om 16.30 uur afgelopen. Na afloop van het programma zijn de foodtrucks en stands nog even geopend.  

Waar vindt Eva’s studie-tweedaagse plaats? 

Eva’s studie-tweedaagse vindt plaats in de Basiliek, Wiltonstraat 56 in Veenendaal.  
Het programma start in de grote zaal op de begane grond.  

Hoe zit het met eten en drinken? 

Het eerste kopje koffie of thee ’s ochtends krijg je van ons. Er zijn verschillende foodtrucks aanwezig waar je zelf eten en drinken kunt kopen voor de lunch of tussendoor. Je kunt ook zelf eten en drinken meenemen.  

Kan er rekening worden gehouden met mijn dieet? 

In principe niet. Er zijn zeer weinig faciliteiten, alles wordt van buitenaf ingehuurd. Er wordt wel gezorgd voor vegetarisch eten. Mocht je een specifiek dieet hebben, neem dan zelf eten en drinken mee. Heb je hier vragen over, dan kun je mailen naar  [email protected]

Is de locatie rolstoelvriendelijk? 

Ja, de Basiliek is rolstoelvriendelijk. Zowel in het gebouw als in de parkeergarage is een lift aanwezig. Naast de ingang van het gebouw is ook een aantal invalide-parkeerplaatsen en in het gebouw is een invalide-toilet.  

Het programma van Eva’s studie-tweedaagse vindt plaats op de begane grond, in de grote zaal. Hier zijn geen drempels aanwezig.  

Vindt de studie-tweedaagse binnen plaats? 

Ja, het hele programma vindt binnen plaats, in de grote zaal. 

Hoe zit het met parkeren? 

De Basiliek beschikt over een grote (gratis) parkeergarage die zich direct naast het gebouw bevindt. Hier zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar voor iedereen.

Hoe zit het met slapen? 

Dat moet je zelf regelen! Er zijn helaas geen hotelkamers aanwezig in de locatie, dus mocht je niet in de buurt wonen, zorg dan voor een hotelkamer of  bed & breakfastZorg dat je dit op tijd regelt, dan zijn de prijzen nog gunstig.

 

Eva-abonnee 

Moet ik Eva-abonnee zijn om te kunnen reserveren? 

Ja, Eva’s studie-tweedaagse is exclusief voor Eva-abonnees. Om te kunnen reserveren moet jij zélf abonnee zijn van Eva-magazine. Ben je geen abonnee, maar wil je wel graag naar de studie-tweedaagse, dan kan je via het reserveringsformulier van het event heel eenvoudig abonnee worden.  

Waarom is het verplicht dat elk deelnemer persoonlijk Eva-abonnee is?  

Eva’s studie-tweedaagse is een ledenactiviteit van de EO. De EO mag dit event alleen voor haar leden organiseren. Zonder abonnees kan Eva niet bestaan en kunnen we geen evenementen organiseren. Daarom is  Eva’s  studie-tweedaagse  alleen toegankelijk is voor Eva-abonnees. Ben je geen abonnee en wil je wel naar Eva’s  studie-tweedaagse? Dan kun je abonnee worden bij je reservering. Kies hiervoor de optie: Reserveren – Ik ben geen Eva-abonnee en klik daarna op Reserveren – Ik word abonnee. 

Geef je aan dat je Eva-abonnee bent, maar blijkt dit na controle achteraf niet het geval, dan word je alsnog automatisch lid gemaakt. 

Hoe weet ik of ik Eva-abonnee ben?  

Heel simpel: als je Eva-abonnee bent, ontvang je automatisch het Eva-magazine in je brievenbus. 

Ik ben Eva-abonnee geworden tijdens het reserveren.  Hoe wordt de betaling geregeld? 

Dat bedrag wordt in dezelfde periode als het bedrag voor je toegangsbewijs via een automatische incasso van het opgegeven rekeningnummer afgeschreven. Na ontvangst van je betaling gaat je abonnement zo snel mogelijk in.