Icon--npo Icon--EO Icon--eva Icon--eva-slogan Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--pinterestCircle Icon--facebook Icon--facebookCircle Icon--twitter Icon--snapchat Icon--instagram Icon--clip Icon--whatsapp Icon--pinterest Icon--youtube Eva Logo

Eva's Studie-tweedaagse met Michelle van Dusseldorp - Programma

Tijdens de Studie-tweedaagse neemt psychologe Michelle van Dusseldorp ons in vier seminars mee op 'De Weg naar Vrijheid' (twee seminars per dag). We starten beide ochtenden om 9.30 uur met een kort worshipmoment onder leiding van de aanbiddingsband LEV. Na een bijbellezing in Exodus neemt Michelle ons mee op onze eigen reis. Tussen de seminars door is er een pauze van 60 minuten. De dagen sluiten we af door opnieuw samen te zingen met LEV.

Vrijdag 22 februari

08:30 - Inloop
09:30 - Opening
10:30 - Seminar 1
12:30 - Lunch
14:00 - Seminar 2
16:00 - Aanbidding met LEV                                                    
17:00 - Afsluiting

Zaterdag 23 februari

08:30 - Inloop
09:30 - Opening
10:30 - Seminar 3
12:30 - Lunch
14:00 - Seminar 4
16:00 - Aanbidding met LEV
17:00 - Afsluiting

Michelle van Dusseldorp

Seminar 1 | Feestmaal 
Iedereen is gemaakt om vrij te zijn. We hebben allemaal vrijheid ontvangen. Maar in hoeverre zijn we werkelijk in staat om vrij te leven? Wat zijn belemmeringen en blokkades?

Seminar 2 | Omweg 
Omstandigheden, de omgeving, lijden... Deze omwegen vragen het leven soms van ons. Om vrij te worden moeten we daar mee leren omgaan. Maar hoe gaan we daarmee om?

Seminar 3 | Schaduw 
God beweegt in Zijn aanwezigheid met ons mee. Net zoals Hij met het volk van Israël meeging in een wolkkolom. Durven wij te vertrouwen op God? Durven we onszelf over te geven aan Zijn zorg? En wat houdt die overgave soms tegen?

Seminar 4 | Triomftocht 
Waar willen we naartoe? Durven we onze grenzen te verleggen? God wil ons meenemen naar de overkant, zoals Hij de Israëlieten naar de overkant van de rivier leidde. Hoe kunnen wij, samen met God, de overkant bereiken? En hoe kunnen we onze angsten achter ons laten?

Pauze
Tijdens de pauzes kun je gezellig shoppen bij verschillende stands of iets te eten halen bij de verschillende foodtrucks en cateringpunten.